Bruiloft Benno en Brenda Paviljoen de Leyen

Paviljoen De Leyen is een prachtige recent gerestylede feestlocatie waar afgelopen vrijdag 19 mei Benno en Brenda elkaar het Ja-woord mochten geven. Het Superbruiloft partyteam: DJ Hendrik en partyfotografe Jessica waren gevraagd om van deze bijzondere avond een mooi feest te gaan maken. Of dat gelukt is? Absoluut! Bekijk maar eens de mooie foto's en leuke videoclip.
 

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

Wij zijn 19 mei 2017 getrouwd in De Leijen te Rottevallen (Friesland). Onze dag hebben we ervaren als een perfecte dag vol met vreugde en liefde. Savonds kwamen DJ Hendrik van der Wal en partyfotografe Jessica Van Der Mark om onze avond tot een goed feestje te maken, wat zeer zeker gelukt is! We zijn dan ook erg blij met de keuze om jullie als DJ en partyfotografe te hebben mogen boeken! Nogmaals bedankt voor deze geslaagde avond en onze gasten inclusief ons zelf de gehele avond te vermaken met de goede muziek, leuke grapjes en leuke foto's! Brenda & Benno Kooistra

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen