Bruiloft Chantal en Robert De Pollepleats

21 April 2017, we noteren een prachtige lente dag waarop Chantal en Robert elkaar het JA-woord geven. Dit doen ze in de Pollepleats, een bijzondere trouwlocatie in Westhem. Een bruiloft met kinderen? Laat dat maar over aan DJ Lars en partyfoto/videograaf Marc Burger van team Superbruiloft. DJ Lars begon de avond speciaal voor de kidz met een echte kinderdisco. De aanwezige kinderen deden dan ook al snel enthousiast mee, waarmee de toon was gezet voor de rest van de avond. Na een spetterende entree van het bruidspaar, met een dito openingsdans op You rais me up-van Josh Groban met een daarna een stukje salsa was de dansvloer officieel geopend. Door een swingende mix van dansbare muziek, lekkere hapjes en drankjes, een mooie gezellige groep mensen bleek de avond voorbij te vliegen. En voordat we het wisten was het alweer ver over middennacht. Chantal, Robert en de kidz, Jill,Fay, Ninthe en Morris bedankt dat wij samen met jullie deze speciale avond met jullie mochten mee beleven. Wij wensen jullie heel veel geluk en liefde. Chantal ik hoorde dat je zelf als fotograaf erg perfectionistisch bent, ik hoop dan ook zeker dat je blij bent met deze partyfoto’s en de videoclip natuurlijk.

De Pollepleats

Wilt u uw huwelijk op een stijlvolle locatie in alle rust en privacy vieren? In onze prachtige, modern ingerichte feestzaal wordt uw receptie of trouwfeest onvergetelijk!

De Kat 20
8616 LB Westhem
Bekijk deze locatie

21 april 2017 zijn wij getrouwd bij de Pollepleats in Friesland. De dag was liefdevol en relaxt, met een lach en een traan en is perfect afgesloten met een knalfeest samen met DJ Lars van Superbruiloft. Lars is de avond gestart met een mini-disco voor de kids, waar ze het nu nog allemaal over hebben! Complimenten voor Lars dat hij zo ontzettend leuk mee deed en ook aan de aller kleinsten heeft gedacht! Na onze openingsdans barstte het feest los! We hebben alle dansstijlen voorbij horen komen en voordat we het wisten was het helaas alweer 00:30u. Veel complimenten terug gekregen over de mooie aankleding van de DJ-booth, heel stijlvol! En wat een cadeautje als je in de loop van de week na de bruiloft de foto's van Marc in je mail-box ontvangt! Perfect de sfeer gevangen en we hebben ook erg gelachen om sommige foto's. De kleine momentjes die je soms zelf net even zijn ontgaan, waren vast gelegd. Het filmpje van het feest was de kers op de taart, die al veelvuldig gedeeld is door alle gasten! Heren nogmaals dank voor het mede mogelijk maken van ons geweldige huwelijksfeest! Lieve groetjes, Chantal en Robert Eelen en kids

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen