Bruiloft Gert Jaap en Wimke De Pleats

Het zonnetje schijnt nog heerlijk op deze mooie nazomerdag, als we aankomen bij De Pleats in Burgum: een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke pronkkamers en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. Hier vieren Gert Jaap en Wimke vanavond hun bruiloft. Direct na de felicitaties weten al veel gasten onze fotostudio te vinden, waar onze fotograaf Jessica verschillende leuke partyprops bij het fotohoekje heeft uitgestald en iedereen feestelijk fotografeert. Bij gebrek aan een openingsdans wordt de dansvloer gezamenlijk, zingend en springend geopend door bruidspaar en gasten. DJ Hendrik weet met een mix van Nederlandse feestmuziek, après-ski en wat jaren 90 klappers de sfeer er al snel in te krijgen, waardoor veel mensen de dansvloer weten te vinden. Natuurlijk blijft een polonaise niet uit en op het welbekende "Schatje mag ik je foto" gaat ook onze fotolijst de zaal weer rond. Een avond met vele hoogtepunten, die door het bruidspaar, omringd door familie en vrienden met "You never walk alone" wordt afgesloten op de dansvloer. Als daarna "Het laatste rondje" van Andre Hazes klinkt komt er dan toch echt een eindde aan deze bijzondere dag en dit geweldige feest. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Gert Jaap en Wimke heel veel geluk samen! Uiteraard mag ook bij dit superleuke feest een videoclip niet ontbreken!

De Pleats

Voor jullie onvergetelijke dag is De Pleats in Burgum dé gelegenheid voor jullie huwelijksfeest. Of je het nu groots wilt vieren of liever wat bescheiden houdt, bij de Pleats kan dat allemaal.

Schoolstraat 82
9251 ED Burgum
Bekijk deze locatie

Super bruiloft feest gehad 1 September in de Pleats te Burgum! Dj Hendrik wist er een knal feest van te maken. De hele avond was de dansvloer vol. Wij zijn gek op feesttenten en wilden die sfeer en muziek ook tijdens ons trouwfeest.. en dat is zeker gelukt! Vele leuke reacties en complimenten gehad over onze feestavond! Met als vele reactie het was een feesttent in de Pleats. En dat was precies wat wij graag wilden. Tijdens ons feest konden onze gasten allemaal op de foto in de door Hendrik meegenomen fotohoek. Een prachtige herrinering aan ons prachtfeest! Ook is er van ons feest een mooie film gemaakt om alle mooie momenten terug te kijken. Super bedankt! Gert Jaap & Wimke

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen