Bruiloft Hessel en Gerrie Old dutch 2 juni 2017

Vrijdag 2 juni waren Superbruiloft team DJ Lars en partyfotograaf/videograaf Marc te gast bij Restaurant & Partycentrum Old Dutch ter gelegenheid van de bruiloft van Hessel en Gerrie. Tijdens de ontvangst van de avond gasten begonnen wij met een echte mini kinderdisco. Na de nodige stukjes en de goed ingestudeerde openingsdans was de dansvloer officieel geopend. Ondanks de warmte en dat het buiten ook nog lang aangenaam was, werd er constant goed gebruik gemaakt van de dansvloer. Een gevarieerde dansbare muzikale mix kwam voorbij. Welk met de nodige interactie er voor zorgde dat dit feest voorbij vloog. Na een verlenging van een half uur waar nog even stevig uitgepakt werd was het dan toch de hoogste tijd om de avond met een grand finale af te sluiten.
Hessel en Gerrie wij wensen jullie veel geluk samen, bedankt dat wij onderdeel mochten zijn van jullie bruiloft. Check de door Marc gemaakte videoclip hier.

Partycentrum Old Dutch

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloft? Wij beschikken over drie sfeervolle zalen waar u voor een prima prijs een uitstekende bruiloft kunt vieren!

Noorderstationsstraat 52-54
9271 CL Zwaagwesteinde
Bekijk deze locatie

GEWELDIG wat een sfeer wat een feest wat een geweldige dj en topfotograaf. Alles was super we zijn nog steeds vol lof over jullie en onze gasten ook... toppers zijn jullie. Jullie hebben ons feest bruisend gemaakt helemaal geweldig!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen