Bruiloft Hielke en Cornelia Beach Club Lemmer

Trouwen op de datum van de liefde 7-7-17 en dan ook nog zo'n schitterende zomerdag op de koop toe, kijk dan valt na een jaar van voorbereiden en plannen alles op z'n plek. En is het extra genieten. Doe er dan nog een prachtige strand locatie bij als de Beach Club Lemmer met prive zonterras en de vrolijke beats van onze DJ Sipke op de achtergrond dan beloofd dat veel goed voor de rest van de avond. En een mooi feest werd het zeker, tot in de late uurtjes werd de dansvloer optimaal benut en werd er gedanst op de meest uiteenlopende hitjes van toen en nu. Hielke, Cornelia en kidz wij wensen jullie heel veel geluk samen. (En we zien jullie snel weer bij de volgende bruiloft). Check hier de videoclip van dit mooie feest!

Beachclub Lemmer

Wist u dat u in Beachclub Lemmer elkaar ook het ja-woord kunt geven? We zijn namelijk een officiële trouwlocatie. Na de plechtigheid kunnen jullie dus gewoon de hele dag blijven. Helemaal feest!

Industrieweg 2
8531 PA Lemmer
Bekijk deze locatie

7-7-2017 was onze dag! We hebben een geweldig feest gehad samen met DJ Sipke en Marc Burger als fotograaf. De missie is geslaagd, iedereen ging helemaal los op de dansvloer. De sfeer zat er goed in. Het is nu ook leuk om de foto's terug te kijken en je voelt direct de sfeer weer. Een echte aanrader! Hieke en Cornelia

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen