Bruiloft Hilco en Laura Pollepleats

Donderdag 22 juni, een heerlijke dag, waarop Hilco en Laura elkaar het Ja-woord mochten geven. Het team van superbruiloft.nl was uitgenodigd om (na de bruiloft van Marco en Lisette in 2015) samen met dit mooie paar, familie en vrienden er een onvergetelijk feest van te maken bij de Pollepleats. DJ Lars zorgde voor de heerlijke muziek en partyfoto/videograaf Marc Burger wist ook deze bijzondere avond weer op sfeervolle wijze vast te leggen. Hilco en Laura wij wensen jullie heel veel geluk en liefde toe. En wie weet tot ziens...Van een bruiloft komt altijd weer een bruiloft! Check hier de mooie trouwfilm van dit bijzondere feest.

De Pollepleats

Wilt u uw huwelijk op een stijlvolle locatie in alle rust en privacy vieren? In onze prachtige, modern ingerichte feestzaal wordt uw receptie of trouwfeest onvergetelijk!

De Kat 20
8616 LB Westhem
Bekijk deze locatie

Op 22 Juni 2017 zijn wij getrouwd op de Pollepleats. De keuze voor superbruiloft was heel snel gemaakt. Ze hadden al een geweldige avond bezorgd bij mijn zwager en zus. De communcatie is goed, denken mee en zorgen echt voor de geweldige avond! Lars kan zeer goed met het publiek omgaan en geniet er echt van! Marc maakt prachtige foto's en we hebben zelfs een geweldige video! Geluidskwaliteit is uitstekend, niet te hard. Proffesioneel apparatuur, goede prijs. Aanrader! Bedankt Marc en Lars voor deze topavond, gezelligheid, de foto's en de video!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen