Bruiloft Lubbert Jan en Margriet Brasserie Kolkzicht

12 mei 2017, Brasserie Kolkzicht, Surhuisterveen, Lubbert-Jan en Margriet zeggen elkaar (eindelijk) het ja-woord. Voor de avond waren fotografe Jessica en DJ Fokko opgeroepen om de boel op de kop te zetten. In de gesprekken die vooraf aan deze bruiloft gingen, bleek al snel dat dit een heel leuk bruidspaar was. Met het doornemen van de muziek keuze zag het team van superbruiloft wel in dat dit een topfeestje moest gaan worden.

Alhoewel Margriet en Lubbert-Jan duidelijk de voorkeur voor geen stukjes en intermezzo's aan iedereen hadden doorgegeven, bleken er toch enkele rebelse vrienden en collegae bij de gasten te zitten die hierover een andere mening was toegedaan. Als eerste stukje kwam de korfbalvereniging van Margriet aan bod, zij beschreven via een toneelstuk en een powerpoint veel ironische fragmenten van Margriet haar rol in het team. Daarna was het de beurt aan de collega's van Lubbert-Jan. Aangezien de bruidegom qua uiterlijk nogal wat visuele overeenkomsten heeft met Nielson, brachten zij een soort hilarische ode aan Lubbert-Jan op het nummer van "Sexy als ik dans". Toen kon eindelijk de lang verwachte openingsdans op Ed Sheeran met "Thinking out loud" gaan plaatsvinden. Het bruidspaar had in hun spaarzame vrije tijd behoorlijk geoefend en dit was te zien. Op verbluffende en indrukwekkende wijze hielden zij de dans tot aan het einde van de ingekorte versie probleemloos vol, dit onder luid applaus van alle aanwezigen. Daarna barstte het feest los, er werd lekker gedanst op nummers uit de top40, R&B, Summermusic, 90's, en happy hardcore. Het dak ging er helemaal af toen dj Fokko Guus Meeuwis met "het dondert en het bliksemt" instartte, de gehele zaal werd gebruikt als polonaise ruimte. De stijgende lijn qua feestvreugde bereikte een absoluut hoogtepunt op muziek van AC/DC en Kensington. Het was dan ook wel weer even opkijken toen de laatste plaat van Carlo en Irene met 3 minuten werd aangekondigd tot ieders (on)tevredenheid. Al met een heerlijk zomerfeestje met een lekker Rocktoetje. We wensen Margriet en Lubbert-Jan heel veel geluk en liefde toe!

Klik hier voor de videoclip van dit feest!

 

Brasserie Kolkzicht

Voor het verzorgen van bruiloften bent u bij ons aan het juiste adres. Voor talloze bruidsparen hebben wij ons steentje mogen bijdragen aan hun grote dag, waarbij wij zoveel mogelijk rekening hebben gehouden met hun wensen.

De Kolk 23
9231 CV Surhuisterveen
Bekijk deze locatie

Superbruiloft.nl heeft op 12 mei 2017 onze bruiloft een gouden randje gegeven met een geweldige feestavond! Vanaf het eerste mailtje dat we gestuurd hebben naar Marc Burger tot het plaatsen van de foto’s waren de contacten zeer prettig. Snelle reactie, duidelijke offerte en geen vraag was teveel. Ruim voor de grote dag hebben we kennis gemaakt met de DJ. DJ Fokko mocht bij ons het feestje bouwen. Het gesprek bij hem thuis was al een feestje. Tijdens het gesprek liet bij allemaal muziek horen en hij raakte constant de goeie snaar, dus we gingen swingend en vol vertrouwen weer naar huis! Richting de grote dag werd er vanaf zowel Marc als Fokko contact opgenomen met ons, de locatie en onze ceremoniemeester. Dit hebben we als erg prettig ervaren. De kleuren van de DJ Set was perfect afgestemd op onze themakleur en toen wij op de feestlocatie arriveerden in de middag, stond alles voor de avond al keurig klaar. DJ Fokko en fotografe Jessica arriveerden ruim op tijd en hebben van begin tot eind keihard gewerkt. De muziek was perfect, verzoekjes werden gedraaid, maar toch bleef er een goeie lijn in de nummers die elkaar opvolgden! De dansvloer is geen één keer leeg geweest en iedereen heeft er z’n voetjes van de vloer gehad. Binnen 2 dagen stonden alle foto’s al op de site! Veel gasten hebben ze bekeken en wat een na pret hebben we hier van gehad! Het feest is nog vele malen herbeleefd op verschillende banken in Surhuisterveen! Al met al, een geweldige dag én avond gehad! Dit mede dankzij het goeie werk van Marc Burger en zijn team, DJ Fokko en Fotografe Jessica. Heel erg bedankt hiervoor!! En we kunnen het ieder bruidspaar aanraden die een swingend feest willen hebben! Groetjes, Lubbert-Jan & Margriet Dijk

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen