Bruiloft Richard en Stefanie Pieter Poot

Zaterdag 18 maart trouwden Richard en Stefanie. Het spetterende avond feest was bij Pieter Poot in de Blesse. Vanaf half negen arriveerden de avondgasten, welke bij binnenkomst met een Polaroidcamera vastgelegd werden, waarna de print met persoonlijke boodschap in het gastenboek werd geplakt. Na de opening, op het nummer Proosten van Guus Meeuwis, was de dansvloer geopend, welke daarna niet meer leeg is geweest. De meest dansbare en herkenbare hits van nu maar ook uit de staptijd van dit kersverse bruidspaar werden door DJ Lars gedraaid. Terwijl Marc, de nodige partypics en een videoclipje van deze mooie avond schoot. Namens team Superbruiloft wensen wij Richard en Stefanie veel geluk en gezondheid!

Eet en Feestruim Pieter Poot

Je huwelijksdag hoort de mooiste dag van je leven te zijn en wij kunnen ervoor zorgen dat het dat ook is. Of je nu een klein en intiem of een groot en uitbundig feest wilt: wij regelen het voor je.

Steenwijkerweg 119
8397 LC De Blesse
Bekijk deze locatie

Wauw wat een prachtige dag hebben we gehad. En wat was het fijn om Superbruiloft er bij te hebben op het feest. Marc en Lars hebben de avond super verzorgt. De sfeer was top, de muziek fantastisch waardoor de dansvloer de hele avond gevuld is geweest. Blij dat we voor Superbruiloft hebben gekozen!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen