Bruiloft Theo en Annemieke Hotel Lunia

Op 8 december vertrokken DJ Johan en partyfotograaf Marc naar Oldeberkoop tergelegenheid van het huwelijk van Theo en Annemieke.
Rond 21:00 uur gaven zij elkaar namelijk het Ja woord in de trouwzaal van Hotel Lunia, een prachtige locatie die een nostalgische sfeer uitstraalt.
Na de mooie ceremonie, werd er samen met familie en vrienden een champagne toast uitgebracht op de tonen van You've got an friend. Na een wel heel speciale opengingsdans bleek dat de gasten wel in waren voor een gezellig dansfeestje. Van te voren waren de muzikale wensen goed doorgenomen, wat resulteerde in een lekkere gevarieerde muzikale mix van de meest uiteenlopende dansbare hitjes. Absoluut een mooie avond, die heel cliche maar toch zeer bijzonder werd afgesloten op You never walk alone van Lee Towers. Bij deze wensen wij Theo en Annemieke en de kinderen heel veel geluk samen.

Hotel Restaurant Lunia

Wilt u een belangrijke gebeurtenis vieren in een prachtig huis, dat nog de schoonheid en charme van vervlogen dagen kent? Dat kan bij Hotel Restaurant Lunia!

Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop
Bekijk deze locatie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen