Bruiloft Nick en Yvonne Pollepleats

Op 19 mei vertrekken DJ Lars en fotograaf Marc van team Superbruiloft naar Westhem, De Pollepleats. Die dag hebben Nick en Yvonne elkaar namelijk het ja-woord gegeven bij diezelfde Pollepleats.
Als echte Wedding professional had Yvonne alles natuurlijk tot in de kleinste details voorbereid. En dat je met een iets kleinere (maar heel gezellige) groep mensen ook best wel een heel leuk feest kan maken bleek ook deze keer maar weer. DJ Lars wist op enthousiaste wijze de dansvloer dan ook te vullen. En Marc probeerde deze avond op sfeervolle wijze vast te leggen op foto en VIDEO. Nick en Yvonne, heel erg bedankt dat wij er bij mochten zijn, wij wensen jullie erg veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid