Bruiloft Bearend en Folkje Het Booze Wijf

Met een prachtig zonnige start van deze vrijdag kon het gewoon niet misgaan voor Bearend en Folkje. Er was al alle vertrouwen uitgesproken in de DJ en de foto/ videograaf. Deze waren al eens gespot bij andere bruiloften en feestjes maar het weer valt daar integen valt dan niet te plannen. Dan de locatie nog: Ook niks mis mee: Namelijk het Booze Wijf in Lauwersoog. Een uitgesproken mooie locatie aan de Waddenzee in de punt van Friesland/Groningen. Overige benodigdheden: Een feest familie met feestvrienden, kinderen die zin hebben in een feestje en je hebt alle recepten voor een geslaagde bruiloft. Om 18u kwam het superbruiloft team dan ook goed gemutst het Booze Wijf binnenstappen. Het opbouwen was vlot geschied en DJ Fokko en Partyfoto/ videograaf Marc lieten het eten zich daarna goed smaken. Het was dan ook zo 20u het tijdstip van de start van de bruiloft. Voordat de eerste gasten binnen waren, stonden de kindjes van de familie al te huppelen op Kinderen voor kinderen en K3. Toen iedereen binnen was gekomen, konden we los met de stukjes. De moeder van Bearend en de zus van Folkje hadden fragmenten van de playbackshow van Wouterswoude terug gevonden. Naar verluidt was daar zo'n 20 jaar geleden de romance begonnen;). Na de presentatie kon het bruidspaar los met de openingsdans. Dit was op het prachtige Ed Sheeran met Perfect, daarna ontstond spontaan een polonaise en een feest was definitief los. Diverse gasten vermaakten zich prima op de muziek, anderen genoten van een drankje en het uitzicht aan het Lauwersmeer. De avond vloog om en de verzoekjes vlogen DJ Fokko om de oren ;). Muziek ging dan ook van Rock naar R&B, en van Guus Meeuwis tot Harstyle. Niets was te gek en de sfeer was dan ook super. Om half twaalf kwam de bediening van het Booze Wijf de patat brengen en deze werd ook gretig naar binnen gewerkt. Om twaalf uur gaf Ceremoniemeesters Baukje het sein dat de laatst plaat ingestart kon worden. Marco Borsato met dromen durven delen en Avicii met a Sky full of stars hadden deze eer. We bedanken iedereen voor de gezellige sfeer en wensen Folkje en Bearend heel veel geluk toe in hun leven! Bekijk hier de VIDEOCLIP van deze bijzondere avond.

Restaurant Het Booze Wijf

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om de liefde te bezegelen? Dan zijn jullie bij Restaurant Het Booze Wijf aan het juiste adres.

Strandweg 1
9976 VS Lauwersoog
Bekijk deze locatie

6 juli 2018 was dan eindelijk onze grote dag. We hebben Fokko eerder zien draaien en hij maakte er een echt feest van. Fokko was meteen enthousiast toen wij hem vroegen. Hij bracht ons direct met Marc in contact. De communicatie over onder andere de offerte verliep vlot en alles was snel geregeld. Fokko heeft er een spetterende avond van gemaakt en goed rekening gehouden met onze wensen. Erg leuk met de Kinderdisco en daarna het grote feest. Hij voelde de avond en sfeer goed aan en speelde daar goed op in. Zo kon hij het feest op de juiste momenten op gang helpen en hebben wij echt genoten van de avond. De foto’s en weddingclip zijn erg mooi geworden. Fokko en Marc, bedankt! Bearend en Folkje”

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen