Bruiloft Gerrie en Koerina Paviljoen De Leyen

29 juni 2018, een prachtige zomerse dag was de ideale setting voor de trouwdag van Gerrie & Koerina. Met een zonnetje op het terras van Paviljoen de Leyen werd er heerlijk gegeten en gedronken. Het bruidspaar opende de dansvloer met ‘Lang zullen ze leven’ en die dansvloer bleef de hele avond goed bezet. Er werd volop meegezongen, gedanst en het werd een gezellige boel. De fotolijst van fotofamke Jessica was vanaf minuut één een hot-item en ging alle gasten bij langs. Terwijl DJ Lars lekkere muziek draaide van de Snollebollekes tot Paul Elstak, kwam het feest om iets voor twaalven tot een einde. Met het mooie levensmotto ‘Leef alsof het je laatste dag is’ van Andre Hazes jr. werd het feest van Gerrie & Koerina afgesloten met een polonaise. Gerrie & Koerina en kids, het Superbruiloft-team wenst jullie heel veel geluk, liefde en gezondheid toe! Leef! Alsof het je laatste dag is!

 

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

WAUW!!! Wat ontzettend mooi, hier zijn we zo blij mee... de foto's geven precies weer hoe wij de avond hebben mogen beleven! Hebben de link al even doorgestuurd naar onze gasten van die dag...En dan nog als bonus het filmpje, wat is die ook leuk geworden!! Via deze weg willen we de dj & fotograaf ook nog heel hartelijk bedanken, wat hebben ze er samen met de gasten een leuk feest van gemaakt. Ik hoorde zelfs dat de dj een bepaald aantal gasten wilden inhuren om met hem ergens te draaien haha, ze staan er voor open hoor ;) Mocht er iemand nog een dj nodig hebben weet ik dat we jullie naam gaan noemen. Bedankt voor de fijne samenwerking. Groetjes, Gerrie & Koerina

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen