Bruiloft Henk en Roselien Paviljoen de Leyen

Vanavond staan we op een van onze vaste plekjes: het prachtig gelegen Paviljoen De Leyen in Rottevalle. Op deze bijzondere plek, aan het water van De Leijen, gaan we ons klaarmaken voor de Superbruiloft van Henk en Roselien. De avond begint rustig en romantisch, wanneer het bruidspaar de dansvloer opent met Perfect van Ed Sheeran. Maar daarna gaat het tempo omhoog en duurt het niet lang voor de dansvloer gevuld is. Geheel passend bij het prachtige weer (en de locatie) draait onze dj Hendrik lekkere zomerse dansmuziek, afgewisseld met de nodige foute nummertjes. Een combi die zeker aanslaat bij het publiek, want het wordt er alleen maar gezelliger op. Op en rondom de dansvloer gaat natuurlijk onze fotolijst weer rond en vrijwel alle gasten komen wel een keer voor de lens van onze fotograaf Jessica. De avond, en daarmee deze mooie dag, wordt knallend afgesloten op de dansvloer. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Henk en Roselien samen heel veel geluk toe.

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

Nou..dit was het dan. The day after. Een dag van bijkomen, genieten van de mooie foto's en bijzondere berichten. En natuurlijk was onze avond vol met herinneringen niet compleet zonder jullie. Wat was het een geweldig feest. We willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet. Hendrik speelde alle juiste liedjes en maakte er echt een feest van en ook de foto's en filmpje zijn super. Echt onze dank is zeeer groot. We zijn erg tevreden en zullen Superbruiloft zeker aanraden!

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen