Bruiloft Martijn en Marjan De Pipegael

Op de 18e dag in mei vierden Marjan & Martijn met al hun gasten feest in dorpshuis de Pipegael in Broeksterwoude. 
Het dorpshuis was sfeervol aangekleed, dus het feest kon meteen beginnen. Na het doorknippen van het lint was de dansvloer geopend en 
bleef de dansvloer de hele avond gevuld. DJ Lars draaide veel verschillende muziekstijlen, waardoor iedereen danste tot na middernacht. 
Fotograaf Timati maakte mooie foto’s met de fotolijst en ook de details werden niet vergeten. Tijdens het laatste nummer ‘Narcotic’ ging het 
dak er nog even helemaal af en kon iedereen terugkijken op een fantastisch feest. Marjan en Martijn heel veel geluk namens team Superbruiloft en veel plezier bij het nagenieten van de foto’s!

Na 10 jaar samen toch nog trouwen; en wat een prachtige dag hebben we gehad! Alles liep zoals gepland (en zelfs nog beter dan gehoopt) en er waren veel momenten om van te genieten. Het feest 's avonds maakte de dag af. Vooraf was er goed contact met Marc. Er wordt gebruik gemaakt van mooi materiaal wat de aankleding van de zaal helemaal afmaakte. Wij hadden enthousiaste verhalen gehoord over DJ Lars en na onze dag kan ik dit alleen maar beamen. Hij wist goed in te spelen op het publiek en wist iedereen op de dansvloer te krijgen (en te houden). Onze brede muzieksmaak werd goed gemengd met de wensen van het publiek. Fotograaf Timati heeft mooie foto's gemaakt zodat we nog lekker kunnen nagenieten van deze dag. Dank Superbruiloft! Een concept die wij iedereen zouden aanraden.

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen