Bruiloft Martin en Lisette Scherpenzeel

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Bijna al onze optredens gaan via mond tot mond reclame op aanbeveling van een feestlocatie of cateraar of dat men ons al eerder heeft mee gemaakt.

Zeker iets om trots op te mogen zijn, gewoon elke keer weer je uiterste best blijven doen en kwaliteit leveren en dan komt de rest (vanzelf) wel.

Laat dat bij de bruiloft van Martin en Lisette nu ook zo het geval te zijn! Voor de 3e keer was team Superbruiloft namelijk te gast in de normaal gesproken schuur van de familie Brandsma.
Slump catering en events had van deze ruimte weer een mooie sfeervolle feestlocatie gemaakt. En om geheel in het thema te blijven hadden wij deze keer onze steigerhouten DJ booth mee genomen. Wat een gezelligheid een en al feest en leuke mensen. Tegen het einde van de avond werd er alweer een nieuw feestje aangekondigd. Dus wie weet, graag tot een volgende keer :-)

 

Slump Catering & Events

Slump Catering & Events is ‘wereldberoemd’ in de Noordoostpolder. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het organiseren van feesten, partijen en evenementen.

Het Rister 11
8314 RD Bant
Bekijk deze locatie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen