Bruiloft Micha en Danielle De Pollepleats

Ondanks een wat bewolkt begin van de dag klaart het in de loop van de middag, geheel volgens planning, prachtig op deze vrijdag de 13e. Vanaf nu voor altijd een geluksdag voor Micha en Danielle, omdat zij elkaar op deze dag het ja-woord gaven. En 's avonds zijn wij Superbruiloft Team DJ Hendrik en fotograaf Sigrid uitgenodigd, om dit samen met hun gasten mee te komen vieren op deze exclusieve locatie aan het water: De Pollepleats in Westhem. De dansvloer wordt geopend wanneer Micha en Danielle de trap afkomen en onder luid applaus de feestzaal betreden. Na het romantische openingsnummer wordt het tempo opgevoerd en gaan de voetjes van de vloer! Met een mix van zomerse top 40 en lekkere foute muziek blijft het tot aan het laatste nummer één groot feest. Als het bruidspaar na de laatste dans de zaal verlaat door een erehaag van gasten met sterretjes onder de heldere hemel, kunnen we met z'n allen terugkijken op een échte Superbruiloft! We wensen Micha en Danielle heel veel geluk samen.

De Pollepleats

Wilt u uw huwelijk op een stijlvolle locatie in alle rust en privacy vieren? In onze prachtige, modern ingerichte feestzaal wordt uw receptie of trouwfeest onvergetelijk!

De Kat 20
8616 LB Westhem
Bekijk deze locatie

13 juli een mooi feestje gehad op de Pollepleats! Het contact met Marc was direct goed en duidelijk. Wij mochten onze wensen op papier zetten en lieten het verder over aan de experts ! Hendrik heeft uiteindelijk gezorgd voor een gezellige feestavond! En wat een gave foto's !!! Fotograaf Sigrid is ook echt een lieve dame. Ontzettend bedankt voor een TOPFEEST ! ;-) Liefs, Micha en Danielle

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen