Bruiloft Nick en Yvonne Pollepleats

Op 19 mei vertrekken DJ Lars en fotograaf Marc van team Superbruiloft naar Westhem, De Pollepleats.
Die dag hebben Nick en Yvonne elkaar namelijk het ja-woord gegeven bij diezelfde Pollepleats.
Als echte Wedding professional had Yvonne alles natuurlijk tot in de kleinste details voorbereid. En dat je met een iets kleinere (maar heel gezellige) groep mensen ook best wel een heel leuk feest kan maken bleek ook deze keer maar weer. DJ Lars wist op enthousiaste wijze de dansvloer dan ook te vullen. En Marc probeerde deze avond op sfeervolle wijze vast te leggen op foto en VIDEO. Nick en Yvonne, heel erg bedankt dat wij er bij mochten zijn, wij wensen jullie erg veel geluk samen.

De Pollepleats

Wilt u uw huwelijk op een stijlvolle locatie in alle rust en privacy vieren? In onze prachtige, modern ingerichte feestzaal wordt uw receptie of trouwfeest onvergetelijk!

De Kat 20
8616 LB Westhem
Bekijk deze locatie

Op 19 mei 2018 zijn wij getrouwd op de Pollepleats in Westhem. We hebben een prachtige dag gehad. Het avondfeest werd verzorgd door DJ Lars en Marc Burger. Wat kunnen zij er een geweldig feest van maken! We waren maar met een klein groepje, maar zij weten hier wel raad mee! Ze draaiden de nummers die wij graag wilden horen en verzoekjes waren ook geen enkel probleem. Ook de foto's zijn prachtig geworden! Wij raden iedereen Superbruiloft aan. Ga zo door! Liefs Nick & Yvonne

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen