Bruiloft Raymond en Boukje Landgoed Lemferdinge

Na goede verhalen te hebben gehoord over team Superbruiloft, namen Raymond en Boukje contact op met ons met de vraag of wij ook samen met hun er een mooi feestje van te maken. Naast het regelen van de muziek gedraaid door DJ Johan, was Wietse overdag van de partij om de ceremonie te filmen om 's avonds het stokje over te dragen aan partyfoto/ videograaf Marc. Want zeg nou zelf, na afloop van een te gek feest is het ook erg fijn om nog lang na te kunnen genieten van al het beeldmateriaal wat is gemaakt van deze bijzondere dag. En een bijzondere dag werd het zeker, er werd heerlijk gegeten in de tuin van Landgoed Lemferdinge waar het 's avond ook nog goed vertoefen was op het terras.
Na de sfeervolle openingsdans op het nummer How long will i love you van Ellie Golding was de dansvloer officieel geopend en was het tijd voor de overige gasten de dansvloer te betreden. En met een op en top DJ zoals Johan zit dat altijd helemaal goed. Een zeer gevarieerd programma van lekkere nummers kwam dan ook zeker voorbij, waarbij hier en daar de hakken van de dames al snel werden uitgedaan. Absoluut een mooie afsluiting van een fantastische dag. De VIDEOCLIP van het avond feest kun je hier zien.

 

Landgoed Lemferdinge

Op zoek naar een bijzondere trouw locatie? Iets unieks? Dan is ons Landgoed zeker iets voor jullie! Voel je eigenaar van dit prachtige landgoed en maak gebruik van alle beschikbare faciliteiten.

Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde
Bekijk deze locatie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen