Bruiloft Robert en Judith Paviljoen de Leyen

Na een dag met de nodige (verkoelende) regen arriveren we in Rottevalle als het weer voorzichtig aan het opklaren is. Op de verdieping van Paviljoen De Leyen, met uitzicht over het water, vieren Robert en Judith vanavond hun trouwfeest. Met in de zaal een mix van Friese nuchterheid van de kant van Judith en Brabantse gezelligheid van de kant van Robert. De avond begint met een diapresentatie op een enorm scherm met een selectie van de prachtige foto's die vandaag al geschoten zijn. Wanneer vervolgens de silhouetten van het bruidspaar achter het scherm zichtbaar worden, klinken de eerst beats van Year of Summer en is de dansvloer officieel geopend wanneer Robert en Judith deze springend betreden. Het wordt een avond met een hoog carnaval gehalte, waarbij de vrienden die zijn overgekomen uit Brabant zich meteen thuis voelen. Maar ook de aanwezige Friezen weten de muziek van PartieFrieX, Snollebollekes en het uit Friesland afkomstige duo Zware Jongens zeer te waarderen. Geheel in stijl wordt deze kei gezellige avond in polonaise afgesloten; kortom: een ├ęchte Superbruioft! We wensen Robert en Judith heel veel geluk samen! check hier de VIDEOCLIP die we hebben gemaakt!

Paviljoen De Leyen

Zoeken jullie een locatie in Friesland om te trouwen, genieten en te feesten? Ervaar het prachtige uitzicht op de Leyen in combinatie met jullie speciale dag.

Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Bekijk deze locatie

Bij deze willen we jullie nogmaals heel erg bedanken voor het draaien op onze bruiloft afgelopen vrijdag. Iedereen heeft een fantastisch feest gehad en ook wij zijn nog steeds aan het nagenieten. Dus dankjewel! We hebben de foto's bekeken en het geeft een fantastisch beeld van de avond weer. Heel erg gaaf, complimenten aan Jessica! We zullen jullie absoluut aanraden aan andere bruidsparen. Groetjes, Robert en Judith

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen