Bruiloft Wolter en Nellie Beach Club Lemmer

Werd er voorheen voornamelijk in de zomer getrouwd, wordt nu het hele jaar, elkaar het Ja-woord gegeven zo lijkt het wel en waarom ook niet?

2 februari, voor ons de 1e bruiloft van het jaar, vanavond zijn wij in Lemmer voor newly weds Wolter en Nellie.

Op het moment dat bruidspaar samen met vrienden en familie in de vide van Beach Club Lemmer nog vol op aan het genieten is van het diner, arriveert Team Superbruiloft bij deze prachtige strand locatie.

Bekend terrein natuurlijk, al menig feestje hebben wij hier mogen vieren en ook vanavond bleek weer, van een bruiloft komt altijd weer een bruiloft, want menig bekende komen wij ook vanavond weer tegen.

Tijdens de ontvangst van de avondgasten, vormt zich al snel een gezellige rij om het bruidspaar te feliciteren.
De aanwezige kinderen zijn op dat moment al lekker hun dance moves aan het showen op de dansvloer. Waarbij de 1e gasten ook al lekker heen en weer beginnen te schuifelen.

Nadat alle felicitaties in ontvangst zijn genomen wordt de avond begonnen met het schoenen spel.

Een spel waarbij wij net is meer te weten komen van het bruidspaar….

Een avond vol met gezelligheid, lekker bijkletsen, gezellige dansbare muziek, lekkere hapjes en drankjes maakt het, dat de tijd voorbij schiet. En voordat we het er erg in hebben is het alweer tijd om ook deze avond met een mooie finale af te sluiten.

Beste Wolter en Nellie heel erg bedankt dat wij voor een klein stukje onderdeel mochten zijn van jullie bruiloft. Mooie herinneringen voor altijd!

One Love!

Check hier de wedding video van Wolter en Nellie.

Beachclub Lemmer

Wist u dat u in Beachclub Lemmer elkaar ook het ja-woord kunt geven? We zijn namelijk een officiële trouwlocatie. Na de plechtigheid kunnen jullie dus gewoon de hele dag blijven. Helemaal feest!

Industrieweg 2
8531 PA Lemmer
Bekijk deze locatie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen