Adresgegevens

  • Hearewei 30
  • 8855 AZ Sexbierum

Contactgegevens

  • 0517 59 15 00
  • info@molendekorenaar.nl

Model de Korenaar

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Model de Korenaar in Sexbierum.

De dag van je leven kan plaatsvinden op de locatie van je dromen. De molen in Sexbierum is een van de mooiste en meest bijzondere trouwlocaties van Friesland, maar bovendien een van de officiële trouwlocaties van de gemeente Franekeradeel. Onze catering heeft daarbij een scala aan mogelijkheden te bieden voor een receptie, diner of feest. De molen heeft letterlijk alles in huis om zo'n bijzondere dag echt onvergetelijk te maken. De karakteristieke molen en de prachtige rondomliggende tuin bieden een prachtige locatie voor een huwelijk. De ruimte onder de molen biedt plaats aan 10 tot 350 gasten. De molen is prachtig gerestaureerd en de ruimtes zijn ingericht door kunstenaars, die met artistieke elementen uit de omgeving hebben gewerkt. De romantische rondomliggende tuin is ruim een hectare groot en is beplant met stinzenplanten. De tuin biedt op zomerse dagen een perfecte locatie voor een huwelijksfeest.

Trouwen in Sexbierum?

Neem voor meer informatie contact op met Model de Korenaar, telefonisch op 0517 59 15 00, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen