Recensies

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we natuurlijk al de nodige superbruiloften verzorgd. Wat zeggen bruidsparen die jullie voor gingen over ons? Een kleine en willekeurige selectie van recensies vind je op deze pagina terug. Klik door naar de foto's om zelf een indruk te krijgen van het feest!

2017
1-9-2017

Bruiloft Gert Jaap en Wimke De Pleats

Super bruiloft feest gehad 1 September in de Pleats te Burgum! Dj Hendrik wist er een knal feest van te maken. De hele avond was de dansvloer vol. Wij zijn gek op feesttenten en wilden die sfeer en muziek ook tijdens ons trouwfeest.. en dat is zeker gelukt! Vele leuke reacties en complimenten gehad over onze feestavond! Met als vele reactie het was een feesttent in de Pleats. En dat was precies wat wij graag wilden. Tijdens ons feest konden onze gasten allemaal op de foto in de door Hendrik meegenomen fotohoek. Een prachtige herrinering aan ons prachtfeest! Ook is er van ons feest een mooie film gemaakt om alle mooie momenten terug te kijken. Super bedankt! Gert Jaap & Wimke

Bekijk de foto's
4-8-2017

Bruiloft Albert en Brechtje vd Valk Wolvega

Gisteren een mooie bruiloft gehad. De muziek, film en fotografie werd goed verzorgd. Een mooie onbezorgde en fantastische dag gehad.

Bekijk de foto's
10-7-2017

Bruiloft Gerard en Sally 10 juli 2017 Stania state

Geweldige feest gehad dankzij superbruilof.nl! Fijn contact, goede DJ, goede fotograaf en een super feest. Hele mooie foto's en zelfs een mooie video. Prachtige terugblik van een geweldige avond. Bedankt Marc en Djfokko . Echt een aanrader voor toekomstige bruidsparen!

Bekijk de foto's
16-6-2017

Bruiloft Bas en Carina Assen

Te gek! Beveel het iedereen aan. Lars en Marc hebben de kers op de taart gezet voor ons. Lars maakt er een knalfeest van, en Marc heeft fantastische foto's gemaakt van professionele kwaliteit die het letterlijk en figuurlijk onvergetelijk hebben gemaakt

Bekijk de foto's
2-6-2017

Bruiloft Hessel en Gerrie Old dutch 2 juni 2017

GEWELDIG wat een sfeer wat een feest wat een geweldige dj en topfotograaf. Alles was super we zijn nog steeds vol lof over jullie en onze gasten ook... toppers zijn jullie. Jullie hebben ons feest bruisend gemaakt helemaal geweldig!

Bekijk de foto's
7-4-2017

Bruiloft Alina en Marcin De Buorskip

Wat hebben we een fantastische dag gehad. Met als afsluiting een top feest samen met Superbruiloft. Alles was perfect de aankleding, de muziek, de partyfotograaf en de videobooth. De dj speelde fantastisch in op de gasten en ons. En we hebben super foto's en filmpjes heel snel ontvangen. DJ lars en Marc bedankt voor het maken van een onvergetelijke avond!

Bekijk de foto's
17-3-2017

Bruiloft Lennart en Cynthia Hotel vd Valk Wolvega

Een top feest, goed contact en duidelijke afspraken. Was geweldig geregeld nogmaals bedankt!

Bekijk de foto's
2016
6-10-2016

Bruiloft Leon en Linda Koperen Tuin

Na een zoektocht op internet zijn we uitgekomen bij Superbruiloft. Mede dankzij het meenemen van een fotograaf en de uitstekende communicatie, hebben we besloten met ze in zee te gaan. Dat was een goede keuze! We hebben al veel plezier gehad bij het invullen van de wensenlijst. Dat zorgde voor veel voorpret en we kregen veel zin in ons feest. Op de dag zelf was alles uitstekend geregeld! We hebben niks gemerkt van de opbouw in de aangrenzende zaal en toen we binnenkwamen zag het er fantastisch uit. De versiering die onze vrienden en familie hadden opgehangen met de verlichting van de DJ zorgden voor een geweldige sfeer. DJ Hendrik heeft goed naar onze wensenlijst gekeken en daardoor heb ik (de bruid) bijna de hele avond op de dansvloer gestaan! Hij voelde goed aan welke nummers wel en niet werkten en paste de set daar op aan. Fotograaf Koos en de partybox waren een erg leuke toevoeging. Koos heeft leuke foto’s gemaakt waardoor wij nu nog meer kunnen nagenieten van onze mooiste dag! Groetjes Leon en Linda.

Bekijk de foto's
30-9-2016

Bruiloft Hessel en Elske feesttent Wytgaard

Vrijdag 30 -09-2016 zijn wij getrouwd op onze boerderij in wytgaard. Wat hadden we een prachtige dag. 's middags hadden we de ceremonie in de tent, onder begeleiding van muziek, super verzorgd door Marc Burger van superbruiloft.nl! Alles viel op zijn plek, gewoon geweldig! Het mooie weer met de zon die net naar binnen scheen maakt het helemaal af. 's avonds kwamen Dj Fokko en fotografe Jessica het feest compleet maken. Dj Fokko heeft iedereen in beweging gebracht met zijn super goede muziek keuze en fotografe Jessica heeft foto's gemaakt waar wij met veel plezier nog lang op kunnen terug kijken. Bedankt team van superbruiloft.nl voor deze onvergetelijke dag!!!!

Bekijk de foto's
30-9-2016

Bruiloft Stephan en Nadia Paviljoen de Leyen

Wat een enorm succes!! Vooraf al onze wensen kunnen doorgeven aan Marc & Hendrik en deze zijn tijdens 'onze' avond omgezet in een TOP-feest. Het dak ging eraf en samen met al onze vrienden & familie hebben we genoten en heerlijk gedanst van begin tot eind. Tijdens ons diner (op de boven verdieping van De Leyen) ​stonden we even van de zonsondergang te genieten en werden we gefotografeerd vanaf beneden door een, voor ons, op dat moment nog onbekende fotograaf. Ik wilde nog vragen of hij de foto wilde mailen, maar later bleek dat dit Koos was en dat alles helemaal goed zou komen...en dat is gebleken. Nu al de foto's in de inbox en blij hiermee! Ook Hendrik heeft een TOP avond gedraaid...zoals hij al heeft geschreven bij foto's op www.superbruiloft.nl: van dance classics tot hip hop en van rock tot happy hardcore...helemaal onze smaak en daardoor, voor ons, een fantastische avond met enorm veel lol en dansplezier. Nogmaals dank, jullie zijn goed bezig! Het interieur, met de lampen zo langs de muur, de DJ booth, en Nadia haar versieringen, maakten het plaatje compleet! Vrienden krijgen 100% zeker weten een aanbeveling over jullie wanneer ze een feest willen organiseren.

Bekijk de foto's
9-9-2016

Bruiloft Christien en Simone Hotel vd Valk

Wij hebben genoten! De hele avond voelde voor ons als compleet. Voor ons was trouwen de eerste keer, het is fijn om dan samen te werken met een bedrijf dat hierin veel ervaring heeft. De fijne communicatie en enthousiasme van superbruiloft.nl vonden we super! De foto's van superbruiloft.nl zijn voor ons een kers op de taart, zo kunnen we nog láng nagenieten.

Bekijk de foto's
2015
13-11-2015

Bruiloft Carina en Wilbert De Haven van Huizen

We hebben een super leuke en gezellige avond gehad en heerlijk gedanst! Iedereen die we hebben gesproken hebben genoten en raken niet uitgepraat!! Bedankt voor de geweldige muziekbijdrage. De gemaakte foto’s geven duidelijk de sfeer van de avond weer!! Wij waren erg te spreken over de look & feel van de draaitafel, erg gaaf!!! Groeten Carina en Wilbert.

Bekijk de foto's
17-10-2015

Bruiloft Rutger en Jessica Beachclub Gorredijk

Wij zijn op 25 september 2015 getrouwd op Ameland in het bijzijn van een klein gezelschap, 3 weken later op 17 oktober hebben wij ons huwelijk groots gevierd in onze bedrijfsloods die voor de gelegenheid omgetoverd is tot Beachclub Gorredijk. We waren er al snel uit dat Superbruiloft.nl de muziek mocht verzorgen, met een oneindige keuze aan muziek, de ervaren dj’s die moeiteloos aanvoelen hoe ze iedereen van 4 tot 104 jaar kunnen vermaken en een fotograaf die zorgt voor haarscherpe en mooi bewerkte foto’s van alle gasten is dit de uitstekende keuze voor iedere bruiloft of (personeels)feest. We kijken terug op een onvergetelijke avond! Jessica & Rutger

Bekijk de foto's
19-6-2015

Bruiloft Wendy en Theun Paviljoen de Leyen Rottevalle

Beste team Superbruiloft.nl Bedankt voor een super feest! Iedereen heeft zich erg vermaakt. Jullie zijn erg professioneel en het zag er super uit. Jullie staan open voor allemaal ideeën en daarmee ook onze speciale openingsdans en ons foute uurtje. De foto's halen de sfeer helemaal terug van hoe het was die avond! Bedankt! Theun en Wendy

Bekijk de foto's
30-5-2015

Bruiloft Lisette en Marco Stania State Oenkerk

Vrijdag 29 mei 2015 was voor ons een prachtige dag. De avond werd compleet gemaakt door een prachtige licht en geluidshow van superbruiloft.nl ! Alle verzoeken werden goed en adequaat aangepakt door Marc en Hendrik. Beiden speelden feilloos in op de openingsdans en navolgende ‘mannendans’. Met sfeervolle muziek, die goed afgestemd was op de feestzaal, was het een topavond en was de dansvloer de hele avond vol! De meegebrachte lichtshow vulde de muziek perfect aan. Super gedaan! Ook door onze avondgasten is lang na gesproken over het feest. Zelfs familieleden die als ‘niet-dansers’ werden beschouwd, gingen helemaal los op de dansvloer! De prachtige foto’s, geschoten door Marc, zorgen ervoor dat we ook nu 4 weken na de bruiloft nog nagenieten van een prachtige sfeer op een fantastisch feest!! Wat ons betreft een echte aanrader. Leuke muziek die goed is afgestemd op de sfeer, de hele avond een volle dansvloer en prachtige foto’s voor onvergetelijke herinneringen en herbeleving. Dat alles voor een hele nette prijs.

Bekijk de foto's
2014
31-10-2014

Bruiloft Jan en Jalina Restaurant Loevestein Lippenhuizen

Wat een feest! De fotograaf en DJ van Android vormden het perfecte koppel om de avond tot een groot feest te maken. Van het begin tot het einde voelde de DJ het publiek feilloos aan wat resulteerde in een perfect dansklimaat. Op het juiste moment het juiste nummer zorgde ervoor dat de dansvloer van minuut tot minuut gevuld was met enthousiastelingen. Van jong tot oud! Dit alles is ook nog eens prachtig op foto gezet door de partyfotograaf van Android zoals zichtbaar op deze pagina. Al met al één en al lof voor Android, gegarandeerd een top feest!

Bekijk de foto's
4-7-2014

Bruiloft Arjen en Sandra De Schaopedobbe Elsloo

Wat een dag! in een woord FANTASTISCH! een tropische warmte dat was het zeker maar dat mocht de sfeer zeker niet drukken, de sfeer, iedereen was super relaxed, een heerlijk terras tot onze beschikking en binnen de dansvloer, met DJHenrico die zeker voor de juiste stemming zorgde gingen de beentjes van de vloer, zelfs Oma Bor met haar zeer respectabele leeftijd, had de dance moves er goed inzitten :-) een geweldige dag en avond die wie nooit gaan vergeten! en wat is nog leuker dan heel snel daarna al de geweldige foto's te mogen bewonderen Fotofamke Jessica wat zijn ze onwijs mooi geworden, Onze dank is groot!!! Liefs Arjen en Sandra

Bekijk de foto's
27-6-2014

Bruiloft Mark en Miriam De Schaopedobbe Elsloo

Android had onze feestzaal leuk aangekleed met een superstrakke DJ booth en lichtzuilen, voor een mooi effect.DJ Sipke heeft goed naar onze wensen wat betreft muzieksmaken geluisterd, die goed gemixt en al onze favoriete nummers gedraaid. Maar hij speelde ook goed in op het publiek, nam alleen het woord wanneer nodig en draaide hier en daar een perfect verzoekje vanuit het publiek, zodat het dak eraf ging! We openden met 'Rock around the Clock' en daarna is de dansvloer niet meer leeg geweest! Ook de foto's die door Android zijn gemaakt, zijn superleuk geworden, bedankt! Groetjes Mark en Miriam.

Bekijk de foto's
5-2-2014

Bruiloft Arjo en Simone Zwartewater Zwartsluis

Na een prachtige trouwdag begon dan s'avonds om 20:00 voor ons het feest. Tijdens het binnenkomen van onze gasten werd er al met een gepast volume vrolijke muziek op de achtergrond gedraaid, zodat iedereen onder genot van gesorteerd gebak en een kop koffie in de stemming kon komen. Toen iedereen binnen was, werden de tafels met gesorteerd gebak weggereden, en ontstond er een grote dansvloer. De DJ verzocht iedereen rondom de dansvloer te gaan staan, en we voerden toen onze super-romantische openingsdans op. Na de openingsdans, en na het stijldansen met onze innigste familieleden kwam het eerste dansnummer ten einde. De DJ zorgde vanaf de eerste minuut die daarop volgde voor een ontzettend feest door met een heerlijk party-nummer verder te gaan. Een groot gedeelte van de mensen die hadden staan kijken, bleven op de dansvloer en gingen vanaf dat moment helemaal los. De hele verdere avond is het een ontzettend knalfeest geweest. Nu twee weken later, krijgen we nog veel reacties over de heerlijke party die het was. We zijn ontzettend tevreden! En zullen hier voor altijd met zeer goede gevoelens aan terugdenken! Arjo en Simone Nijenhuis

Bekijk de foto's
2013
13-12-2013

Bruiloft Jorrit en Kim Het Witte Huis Olterterp

Het was jammer dat DJ Hendrik ivm ziekte er zelf niet kon zijn, maar we waren erg blij met DJ Wolter. Hij heeft ons een geweldig gezellige avond bezorgd! Dit horen we ook van iedereen terug die er op het feest was. Heel erg bedankt, het was een super avond! Groetjes Jorrit & Kim

Bekijk de foto's
14-9-2013

Bruiloft Astrid en Herman De Schaopedobbe Elsloo

Wij hebben een mooi, gezellig feest gehad met onze kinderen, familie, vrienden, buren en kennissen. Mede dankzij de leuke locatie en de muziek van dj Wolter, waarbij rekening is gehouden met onze muziekvoorkeur is het een leuk feest geworden waarbij we met een goed gevoel op terug kunnen kijken!!! Bedankt!!! Hartelijke groet, Herman en Astrid

Bekijk de foto's
31-5-2013

Bruiloft Janet en Dirk Jan It String Boksum

Hallo Marc en Sipke, Afgelopen vrijdag 31-05-2013 was het onze dag! Overdag een hele bijzondere zonnige dag gehad! Voor het feest hadden wij jullie ingehuurd, wat was het mooi met de verlichte zuilen. En na onze openingsdans ging het feest los, tot in de late uurtjes! Wij en onze gasten hebben een spetterend feest gehad! Alles klopte en maakte het een onvergetelijke avond! En dan natuurlijk de foto's, echt helemaal top! Groetjes van Janet & Dirk Jan

Bekijk de foto's
17-5-2013

Bruiloft Alex en Marian Ermerstrand Erm

Bedankt voor de geweldige avond! Door jullie toedoen hebben wij het super gehad. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in en er werd goed ingespeeld op al onze gasten van jong tot oud. We hebben zelfs nog even staan hakken ;) De aankleding was ook keurig verzorgd en de foto's zijn ook super leuk geworden. Wat hebben we veel complimenten gehad op jullie show. Ga vooral zo door!! Nogmaals bedankt !! Alex & Marian van Woerden

Bekijk de foto's
2012
15-12-2012

Bruiloft Rienk en Hilda Kwartier Noord Katlijk

<span style="font-size:10.0pt;font-family:'Tahoma','sans-serif';"></span>Wij zijn nog aan het nagenieten van onze geweldige huwelijksdag, met als afsluiter een zeer geslaagd feest! De fotostudio was een groot succes, familie en vrienden zijn op hun mooist vastgelegd en iedereen was hierover erg enthousiast. Bedankt voor jullie bijdrage aan ons mooie feest!

Bekijk de foto's
24-8-2012

Bruiloft Rutger en Frieda Ie-Sicht te Oudega

Rutger en ik zijn helemaal niet zo heel erg bekent in Friesland en toen we op de site van "Android" terecht kwamen was onze keuze voor de dj snel gemaakt! Alles zag er zo ontzettend mooi uit op de foto's. Toen we eenmaal besloten hadden dat we met "Android" in zee gingen, werd het best wel een beetje spannend, laat de site wel echt zien wat je krijgt op de dag zelf??? Doordat de communicatie vanuit "Android" naar ons zo ontzettend professioneel verliep was deze angst al snel verdwenen. En dat was terecht!! Wat hebben wij een geweldige bruiloft gehad!!! Dankzij Fokko en Marc hoefde we ons niet druk te maken over de muziek en of er wel foto's gemaakt zouden worden op de avond zelf. We hebben samen met de gasten de hele avond op de dansvloer gestaan! Fokko heeft er voor gezorgd dat de zaal op gang kwam na ons openingsnummer en toen we afscheid gingen nemen van de gasten wouden we eigenlijk nog niet van de dansvloer af! Marc heeft er voor gezorgd dat er prachtige foto's gemaakt werken en dat die de dag er na al op hun site stonden. We hebben echt alleen maar geweldige reacties gehad! Nu 6 weken later heeft nog iedereen het over ons feest!!Marc en Fokko echt heel erg bedankt!! zonder jullie was het nooit zo gezellig geworden!!" Nogmaals heel erg bedankt!

Bekijk de foto's
15-6-2012

Bruiloft Ruben en Brenda Hof van Hulshorst

Hey Marc, Wij kijken terug op een geweldige en zeer zeer geslaagde avond! Op dit moment zitten we lekker aan de wijn op het griekse Kos waar we onze huwelijksreis houden. Jullie waren helemaal te gek en iedereen was dol enthousiast over jullie. Zodra wij terug zijn dan zal ik een lovend stuk op jullie site zetten want ook dankzij jullie is ons huwelijksfeest zo mooi geworden. Onze grote dank daarvoor!Groeten vanaf Kos.

Bekijk de foto's
8-6-2012

Bruiloft Gerrit en Sjoukje Glinstra State Burgum

Wij willen Android Drive-in show bedanken voor de geslaagde feestavond van ons huwelijk. Ook de foto's die de avond zijn gemaakt zijn een leuk aandenken om later nog eens terug te bekijken. Ook vonden we het leuk de nummers die we zelf van te voren hadden aangegeven verspreidt over de avond voorbij te horen komen. Voor de rest is er ook goede muziek gedraaid, waardoor er genoeg mensen op de dansvloer waren te vinden. Kortom, het was een geslaagde avond, waar we nog met veel plezier aan terug denken.

Bekijk de foto's
2011

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen