Recensies

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we natuurlijk al de nodige superbruiloften verzorgd. Wat zeggen bruidsparen die jullie voor gingen over ons? Een kleine en willekeurige selectie van recensies vind je op deze pagina terug. Klik door naar de foto's om zelf een indruk te krijgen van het feest!

2018
1-6-2018

Bruiloft Henk en Roselien Paviljoen de Leyen

Nou..dit was het dan. The day after. Een dag van bijkomen, genieten van de mooie foto's en bijzondere berichten. En natuurlijk was onze avond vol met herinneringen niet compleet zonder jullie. Wat was het een geweldig feest. We willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet. Hendrik speelde alle juiste liedjes en maakte er echt een feest van en ook de foto's en filmpje zijn super. Echt onze dank is zeeer groot. We zijn erg tevreden en zullen Superbruiloft zeker aanraden!

Bekijk de foto's
2017
10-7-2017

Bruiloft Gerard en Sally 10 juli 2017 Stania state

Geweldige feest gehad dankzij superbruilof.nl! Fijn contact, goede DJ, goede fotograaf en een super feest. Hele mooie foto's en zelfs een mooie video. Prachtige terugblik van een geweldige avond. Bedankt Marc en Djfokko . Echt een aanrader voor toekomstige bruidsparen!

Bekijk de foto's
21-4-2017

Bruiloft Mark en Marlon Liefde van De Drentsche Aa

Superbruiloft heeft de muziek verzorgd op onze bruiloft. Wij hebben een geweldig mooi feest gehad, met muziek dat bij ons past. Wij hadden ook een partyfotograaf erbij, wat erg leuk is om natijd nog lekker na te kunnen genieten van het feest. Wij vonden het superleuk dat onze gasten deze foto's ook konden bekijken via de website.

Bekijk de foto's
7-4-2017

Bruiloft Alina en Marcin De Buorskip

Wat hebben we een fantastische dag gehad. Met als afsluiting een top feest samen met Superbruiloft. Alles was perfect de aankleding, de muziek, de partyfotograaf en de videobooth. De dj speelde fantastisch in op de gasten en ons. En we hebben super foto's en filmpjes heel snel ontvangen. DJ lars en Marc bedankt voor het maken van een onvergetelijke avond!

Bekijk de foto's
2016
4-11-2016

Bruiloft Hennie en Hilbrand Lunia

4 november 2016 was voor ons een feest om nooit meer te vergeten. Mede dankzij Marc en DJ Fokko!. Het was voor ons echt feest, feest, FEEST! Alles was tot in de puntjes geregeld. Ruime tijd van tevoren kregen wij een soort van vragenlijst. Er werden vragen gesteld over zaken waar wij nog niet aan hadden gedacht. Dit gaf ons een erg goed gevoel. Op de avond zelf konden wij dan ook niet anders dan relax zijn en heerlijk van het feest genieten. De muziek, foto's en video waren top! Wij kunnen "superbruiloft" echt iedereen aanbevelen. Wij zijn overigens getipt door Hotel Restaurant Lunia. Zij gaven aan erg goede ervaringen met Superbruiloft te hebben.

Bekijk de foto's
9-9-2016

Bruiloft Christien en Simone Hotel vd Valk

Wij hebben genoten! De hele avond voelde voor ons als compleet. Voor ons was trouwen de eerste keer, het is fijn om dan samen te werken met een bedrijf dat hierin veel ervaring heeft. De fijne communicatie en enthousiasme van superbruiloft.nl vonden we super! De foto's van superbruiloft.nl zijn voor ons een kers op de taart, zo kunnen we nog láng nagenieten.

Bekijk de foto's
10-6-2016

Bruiloft Alinda en Erwin Marknesse

Afgelopen 10 juni 2016 zijn wij Erwin en Alinda in het huwelijksbootje gestapt. Ruim 10 maanden zijn we bezig geweest met voorbereiden. Al vrij snel kregen we de tip om contact op te nemen met superbruiloft.nl voor een onvergetelijke avond. Wat was dat een goede tip! Heel relaxed en snel was alles geregeld. Op de avond zelf kwam de dj alles inrichten en zonder dat wij het doorhadden stond er een complete draaitafel met lichtzuilen en de nodige versiering. Ineens was onze zaal omgetoverd tot een echte feestzaal. En een feest is het geworden! Er is goed geluisterd naar onze wensen en ook erg goed ingespeeld op ons en onze gasten tijdens de avond zelf. We hebben genoten! En nu een paar dagen later kunnen we genieten van alle gave foto's! De fotograaf heeft de hele avond rondgelopen en alles vastgelegd. Van feestende mensen tot aan de trouwauto! Heel gaaf om zulke mooie en professionele foto's te hebben van ons feest. In een woord: Geweldig! Dankjewel! Groetjes Erwin en Alinda

Bekijk de foto's
20-5-2016

Bruiloft Lyanne en Martin Paviljoen de Leyen

Een dag waar we nog lang van kunnen nagenieten. Na de trouwceremonie, taart, toost en diner hebben we de dag met een knallend feest afgesloten. De dj bouwde de muziek gedurende de avond goed op en draaide muziek voor jong en oud. Voordat we het wisten, was het super gezellige feest alweer voorbij. We zijn ook erg blij met de prachtige, originele foto's op de website. Bedankt!

Bekijk de foto's
14-5-2016

Bruiloft Harry en Femmie De Pleats

Wat hebben wij afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad! En wat is het dan mooi om zo'n dag af te sluiten met zo'n top feest! De avond werd mooi opgebouwd, van een achtergrondmuziekje tijdens het feliciteren tot een steeds voller wordende dansvloer. Muziek sloeg aan bij jong en oud. Wij hebben genoten en aan de reacties van onze gasten te horen, zij ook! Enorm leuk ook om nu de foto's terug te kijken. We zijn nog heerlijk aan het nagenieten. Lars en Marc, bedankt!!! Groetjes, Harry en Femmie

Bekijk de foto's
29-4-2016

Bruiloft Jose en Bennie Munnekeburen

WAUW dat was het in 1 woord, Wat een leuke mensen, gezelligheid en goeie muziek! De dans vloer was de hele avond gevuld. Android/Superbruiloft was voor ons al heel bekend. Toen wij besloten te gaan trouwen waren we daarom ook snel over de muziek uit. En met de fotograaf er bij, is het alsof je het allemaal weer een keer beleefd als je de foto's terug bekijkt. Zeker een aanrader voor een bruiloft, dit maakt je feest compleet ! Groetjes Bennie en jose

Bekijk de foto's
2015
2014
20-6-2014

Bruiloft Stefan en Yvonne Kwartier Noord Katlijk

Wat zijn wij blij dat we Android hebben gevraagd om het feest op onze bruiloft te verzorgen! DJ Fokko zorgde voor een uitstekende sfeer, van Guus Meeuwis tot Metallica het werd allemaal gedraaid. Kortom voor ieder wat wils. Ook de foto's zijn ontzettend mooi geworden. Als wij weer eens een feestje geven zijn jullie er zeker bij!!! Groetjes Stefan en Yvonne de Bruin

Bekijk de foto's
8-6-2014

Bruiloft Sies en Anne Stania State Oenkerk

Wat een feest is het geweest! Een geweldige afsluiting van een hele bijzondere dag. De lichtshow, de muziek en de prachtige sfeer zorgden ervoor dat het een avond was om nooit meer te vergeten. Door het bekijken van de foto's op de website heeft iedereen nog even na kunnen genieten van deze avond. We zijn blij dat we voor Android Drive-in show hebben gekozen en willen hen dan ook van harte bedanken. Groeten Sies en Anne.

Bekijk de foto's
6-6-2014

Bruiloft Erik en Jose Kwartier Noord Katlijk

Na maanden van voorbereiding, of eigenlijk wachten tot het 6 juni wordt, was het dan eindelijk zover. Vooraf probeer je je een voorstelling te maken en vraag je je af welke clichés waar zijn en welke niet. Nou, snel gaat zo’n dag zeker! Dus dat cliché klopt zeker ;-) Maar hé, time flies when you’re having fun. We kijken terug op een super mooie dag. Het was echt perfect weer. Pas toen het feest ’s avonds begon, gingen we naar binnen. Na een toch wel spannende openingsdans, was het tijd voor feest! Marten en Tjitske op de dansvloer en de polonaise door de keuken. Er gebeurt zoveel op zo’n dag en avond dat we het soms niet bij konden benen. Daarom is het super leuk om de foto’s van deze top avond weer terug te zien! Bedankt! Erik en Jose.

Bekijk de foto's
9-5-2014

Bruiloft Merel en Arjan De Coendersborg Groningen

Wanneer je voor Android kiest ben je gegarandeerd van een avond lang met de voetjes van de vloer. Daarnaast kan je ook nog eens lang nagenieten van de foto’s die tijdens de avond worden genomen. Wij hebben een fantastische avond gehad mede dankzij Android. Niks is te gek, ze staan altijd open voor verzoekjes, maar hebben zelf ook altijd hele leuke en originele ideeën m.b.t. tot de muziek en de foto’s. Voor ons is het samen te vatten in een woord: Top! Groetjes Arjan en Merel.

Bekijk de foto's
2013
22-11-2013

Bruiloft Agnes en Gerard Stania State Oentsjetk

Hallo Marc, 22 novenber jl. hebben wij ons trouwfeest op Stania State gevierd. Op deze bijzondere dag hebben jullie de avond geweldig ingevuld met jullie Drive-in Show. Het publiek werd goed aangevoeld het was gewoon top! Bedankt voor de mooie avond. Groet, Gerard en Agnes

Bekijk de foto's
18-10-2013

Bruiloft Ralph en Chantal Tjaarda Oranjewoud

Jullie hebben voor een mooie afsluiting gezorgd op onze trouwdag. Na een prachtige middag ging het feest los. Alles was goed voor elkaar. De dj draaide leuke nummers en reageerde goed op de verzoekjes. Er zijn tijdens de avond leuke foto´s gemaakt door de partyfotograaf. Al onze gasten waren ook zeer tevreden en vonden het een gezellige en geslaagde avond. Bedankt voor deze geweldige avond, zeker een compliment waard. Groeten Ralph en Chantal.

Bekijk de foto's
30-8-2013

Bruiloft Jan Jacob en Anouk Zandhuizen

Het was echt een top feest! Iedereen bedankt, gasten, Haven evenementenbureau en natuurlijk Android! De DJ (DJ Henrico) bracht het feest snel op gang en de dansvloer is niet meer leeg geweest. De partyfotograaf was eveneens een succes, ongedwongen en een paar honderd leuke foto's. Voor een goed feest heb je iedereen nodig, Android weet wat er van een show en DJ wordt verwacht en maakt het waar. Nogmaals dank! Jan Jacob en Anouk

Bekijk de foto's
2012
12-10-2012

Bruiloft Jacob en Froukje Bowling- en Zalencentrum Dokkum

12 Oktober onze bruiloft gevierd in de bowlingbaan van Dokkum met Android Drive-in show. Wat een feest! De dj bracht de sfeer er gelijk in! Iedereen stond binnen een paar minuten op de dansvloer! Ze dachten ook heel erg goed mee, wanneer en waar de stukjes het beste konden. Daarnaast maakten ze ook nog mooie foto's die de volgende dag gelijk op de website stonden. Het was echt een superfeest! Ik heb dagenlang spierpijn gehad van het dansen!

Bekijk de foto's
31-8-2012

Bruiloft Tom en Tineke De Klinze Oudkerk

Voor onze bruiloft wilden we graag een allround DJ en zo kwamen we uit bij Android. Dit bleek een uitstekende keuze te zijn! Van tevoren werd meegedacht over het verloop van de avond en werden aandachtspunten genoemd waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. We hadden altijd snel reactie op onze e-mails, hoe vaak we ook vragen/wijzigingen hadden :) Tijdens het feest zelf wist de DJ de juiste muziek te draaien, waardoor de dansvloer de hele avond vol heeft gestaan. We hebben dan ook al veel positieve reacties gehad, zowel over de muziek als over de foto's die tijdens het feest gemaakt werden. Mede dankzij Marc & Fokko kunnen wij nu terugkijken op een fantastische trouwdag!

Bekijk de foto's
6-7-2012

Bruiloft Auke en Els Old Dutch Zwaagwesteinde

Vrijdag 6 juli was voor ons een dag om nooit te vergeten onze bruiloft! We hebben een prachtige dag gehad! S'avonds hebben we een fantastisch feest gehad mede dankzij onze dj Hendrik van Android Drive-in Show, hij wist met de goede muziek de mensen op de dansvloer te krijgen! Ook willen we de fotografe bedanken voor de mooie foto's die zij heeft gemaakt! Super! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd feest mede dankzij Android Drive-in Show. Bedank!

Bekijk de foto's
15-6-2012

Bruiloft Ruben en Brenda Hof van Hulshorst

Hey Marc, Wij kijken terug op een geweldige en zeer zeer geslaagde avond! Op dit moment zitten we lekker aan de wijn op het griekse Kos waar we onze huwelijksreis houden. Jullie waren helemaal te gek en iedereen was dol enthousiast over jullie. Zodra wij terug zijn dan zal ik een lovend stuk op jullie site zetten want ook dankzij jullie is ons huwelijksfeest zo mooi geworden. Onze grote dank daarvoor!Groeten vanaf Kos.

Bekijk de foto's
30-3-2012

Bruiloft Reinder en Sytske Tijnje

<span :;"="" style="font-size:10.0pt;font-family:'Tahoma','sans-serif';times new roman:;"><span style="font-family:'Tahoma','sans-serif';">Op 30 maart 2012 was het voor ons dan eindelijk zover: "Onze trouwdag!"</span><span style="font-family:'Tahoma','sans-serif';">Voor het avondprogramma hadden wij de Deluxe weddingshow van Android geboekt. </span><span style="font-family:'Tahoma','sans-serif';">De DJ wist een goede sfeer te creëren; naast de leuke stukjes van familie en vrienden werd er lekker gedanst op de sfeermakende muziek!</span><span style="font-family:'Tahoma','sans-serif';">De partyfotograaf heeft gezorgd voor een blijvende herinnering van een geslaagde avond! </span><span style="font-family:'Tahoma','sans-serif';">Android 'tige tank!' </span> </span>

Bekijk de foto's

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen