Recensies

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we natuurlijk al de nodige superbruiloften verzorgd. Wat zeggen bruidsparen die jullie voor gingen over ons? Een kleine en willekeurige selectie van recensies vind je op deze pagina terug. Klik door naar de foto's om zelf een indruk te krijgen van het feest!

2018
13-7-2018

Bruiloft Johannes en Alie De Westereen

Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! 😊 We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie

Bekijk de foto's
2017
17-11-2017

Bruiloft Willem en Judy Brasserie de Mallemok

We zijn op vrijdag 17 november 2017 getrouwd en superbruiloft heeft de muziek verzorgd. Een hele goede keuze! Ze draaiden goede muziek en de fotograaf die erbij was maakt echt super mooie foto's waarbij ook op kleine details wordt gelet. Er is goede communicatie en als je muziek aangepast wilt hebben regelen ze dat ook gelijk. Zeker een aanrader!!

Bekijk de foto's
28-9-2017

Bruiloft WillemJan en Marlies Paviljoen de Leyen

Superbruiloft enorm bedankt voor het prachtige feest in Paviljoen De Leyen! DJ Lars zorgde voor een geweldige sfeer. Door de prachtige foto's en de video die zijn gemaakt door Marc kunnen we nog regelmatig terugkijken op ons fantastische feest.

Bekijk de foto's
21-7-2017

Bruiloft Pieter en Hilde Beach Club Lemmer

21-07-2017 was onze onvergetelijke dag! Superbruiloft heeft hier mede voor gezorgd! Goede service en er wordt mee gedacht aan de details. Top!!

Bekijk de foto's
10-7-2017

Bruiloft Gerard en Sally 10 juli 2017 Stania state

Geweldige feest gehad dankzij superbruilof.nl! Fijn contact, goede DJ, goede fotograaf en een super feest. Hele mooie foto's en zelfs een mooie video. Prachtige terugblik van een geweldige avond. Bedankt Marc en Djfokko . Echt een aanrader voor toekomstige bruidsparen!

Bekijk de foto's
12-5-2017

Bruiloft Mark en Petra Landgoed Lemferdinge

12 mei 2017 zijn wij getrouwd op Landgoed Lemferdinge in Paterswolde. Wij hadden van Superbruiloft een videograaf voor overdag, een geweldige DJ en Party fotograaf Marc. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat van de film en foto's ! Het was een geweldig feest met super muziek! We hebben enorm genoten! Bedankt allen! Het was super!!!!!

Bekijk de foto's
17-3-2017

Bruiloft Lennart en Cynthia Hotel vd Valk Wolvega

Een top feest, goed contact en duidelijke afspraken. Was geweldig geregeld nogmaals bedankt!

Bekijk de foto's
27-1-2017

Zilveren Bruiloft Edwin & Hingrid 't Binnenhof

Wat een superfeest hebben wij gehad afgelopen vrijdag. Superbruiloft heeft er een top avond van gemaakt met de muziek van dj Hendrik en de bijdrage van fotografe Jessica en wat zag het er allemaal mooi uit. De gezellige sfeer zat er goed in. Wij en al onze gasten hebben enorm genoten. Wij hebben er een mooie herinnering bij. Nu nog tijdenlang nagenieten van de mooie foto's en de mooie film van ons 25 jarig huwelijksfeest. Nogmaals een avond om nooit te vergeten. Bedankt!!

Bekijk de foto's
2016
30-9-2016

Bruiloft Hessel en Elske feesttent Wytgaard

Vrijdag 30 -09-2016 zijn wij getrouwd op onze boerderij in wytgaard. Wat hadden we een prachtige dag. 's middags hadden we de ceremonie in de tent, onder begeleiding van muziek, super verzorgd door Marc Burger van superbruiloft.nl! Alles viel op zijn plek, gewoon geweldig! Het mooie weer met de zon die net naar binnen scheen maakt het helemaal af. 's avonds kwamen Dj Fokko en fotografe Jessica het feest compleet maken. Dj Fokko heeft iedereen in beweging gebracht met zijn super goede muziek keuze en fotografe Jessica heeft foto's gemaakt waar wij met veel plezier nog lang op kunnen terug kijken. Bedankt team van superbruiloft.nl voor deze onvergetelijke dag!!!!

Bekijk de foto's
8-7-2016

Bruiloft Tjidsger en Gerda De Pleats

Wat hebben wij een geweldig trouwfeest gehad met Superbruiloft.nl. De foto's zijn prachtig, maar de videocompilatie van de avond is toch wel heel bijzonder! Deze hadden we namelijk niet verwacht. We hebben de foto's en compilatie tig keer bekeken, zo mooi! Jullie hebben ons feest tip top verzorgd. Super professioneel ingespeeld op het bruidspaar en de gasten. Ik denk dat al onze bruiloftsgasten dit bevestigen, gezien het aantal keer de video is bekeken en foto's zijn gepost op social media. Ga zo door! Mocht je als toekomstig bruidspaar nu nog twijfels hebben? Niet doen! Superbruiloft.nl is geweldig, zorgt voor een onvergetelijke avond en een mooie herinnering.

Bekijk de foto's
21-5-2016

Bruiloft Kim en Bart Landgoed Stania State

Wij hebben een super dag gehad en een knallend feest! Bedankt daarvoor. Wij zitten nu lekker in de zon op Bali. Wat een leuke foto's ook! Wij gaan jullie aanbevelen! Groet Bart en Kim.

Bekijk de foto's
2015
28-8-2015

Bruiloft Anna en Johan élevé Leeuwarden

Op vrijdag 28 augustus zijn wij getrouwd. Als afsluiter van een prachtige dag hebben Dj Hendrik en fotografe Jessica er een fantastisch feest van weten te maken. Vooraf verliep het contact met Marc en Hendrik erg goed. Al onze wensen werden snel opgepakt. Dit gaf ons een goed gevoel, zodat we alles op de dag zelf uit handen konden geven. ’s Avonds ging het dak eraf. Wat was het een fantastisch feest! De sfeer zat er goed in en wat hebben we genoten! Bij het terugkijken van de foto’s hebben we ook ontzettend gelachen en beleven we de avond weer opnieuw. We hebben veel positieve reacties gehad op ons feest en we kijken terug op een geweldige avond! Team superbruiloft.nl ontzettend bedankt! Liefs Johan en Anna

Bekijk de foto's
21-8-2015

Bruiloft Marlies en Beert Feesttent Gersloot

Jullie hebben er vanaf het begin tot aan het eind (en het tweede eind in de kleine uurtjes) een fantastisch feest van gemaakt!! We hebben een heleboel leuke reacties gehad over het feest, de dj en zijn muziek en natuurlijk de foto’s! Volgens de aanwezige roei(st)ers was het een mini-HT feest (groot roeifeest op Terschelling nadat we op de vrijdag na Hemelvaartsdag van Harlingen naar Terschelling hebben geroeid). Dat is een groot compliment voor jullie! De dj deed het ook erg goed met de haan van Normaal om de stukjes aan te kondigen. Ook jullie keuze voor de aankleding en het dj meubel paste perfect bij de inrichting die we bij de cateraar Slump hadden gekozen. Het was echt een superbruiloft J. Bedankt!!! Beert en Marlies

Bekijk de foto's
26-6-2015

Bruiloft Benny en Remya Stadhouderlijkhof Leeuwarden

We waren verkocht toen we de site van superbruiloft.nl bekeken en bovendien viel de verlichting helemaal in ons kleurenthema. De begeleiding voor de openingsdans en de overgang daarna is perfect begeleid en de dj was erg behulpzaam in het aanpassen van de muziek op het publiek. Leuke dj ook! De fotograaf die meeliep was bracht ook een glimlach op de mensen om hem heen, erg aanstekelijk. Al met al zijn we zeer in onze nopjes met het resultaat, want de foto's zijn ook nog eens top. Mooie presentatie van de dj booth en leds, goede muziek en mooie foto's. Wat wil je nog meer? Groetjes Benny en Remya

Bekijk de foto's
30-5-2015

Bruiloft Lisette en Marco Stania State Oenkerk

Vrijdag 29 mei 2015 was voor ons een prachtige dag. De avond werd compleet gemaakt door een prachtige licht en geluidshow van superbruiloft.nl ! Alle verzoeken werden goed en adequaat aangepakt door Marc en Hendrik. Beiden speelden feilloos in op de openingsdans en navolgende ‘mannendans’. Met sfeervolle muziek, die goed afgestemd was op de feestzaal, was het een topavond en was de dansvloer de hele avond vol! De meegebrachte lichtshow vulde de muziek perfect aan. Super gedaan! Ook door onze avondgasten is lang na gesproken over het feest. Zelfs familieleden die als ‘niet-dansers’ werden beschouwd, gingen helemaal los op de dansvloer! De prachtige foto’s, geschoten door Marc, zorgen ervoor dat we ook nu 4 weken na de bruiloft nog nagenieten van een prachtige sfeer op een fantastisch feest!! Wat ons betreft een echte aanrader. Leuke muziek die goed is afgestemd op de sfeer, de hele avond een volle dansvloer en prachtige foto’s voor onvergetelijke herinneringen en herbeleving. Dat alles voor een hele nette prijs.

Bekijk de foto's
2014
7-7-2014

Bruiloft Ronald en Andrea Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Bedankt, bedankt, bedankt en nog eens bedankt! Het was GE-WEL-DIG! We hebben onwijs genoten van ons huwelijksfeest! De muziek was echt super, het was een waar feest! Ondanks de warmte, want o wat was het warm binnen(!!), was de dansvloer bezet! We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen. Van jong tot oud.. echt iedereen heeft genoten. Daarnaast is het natuurlijk geweldig dat jullie een camera mee hadden, waardoor we ook van de avond allemaal foto's hebben! Echt onwijs leuk om te zien, want de helft krijg je niet mee op zo'n avond.. Het had niet beter kunnen zijn! Hopelijk komen we jullie nog eens op een feestje tegen, dan weten we zeker dat het dak eraf gaat! Groetjes Ronald & Andrea

Bekijk de foto's
20-6-2014

Bruiloft Stefan en Yvonne Kwartier Noord Katlijk

Wat zijn wij blij dat we Android hebben gevraagd om het feest op onze bruiloft te verzorgen! DJ Fokko zorgde voor een uitstekende sfeer, van Guus Meeuwis tot Metallica het werd allemaal gedraaid. Kortom voor ieder wat wils. Ook de foto's zijn ontzettend mooi geworden. Als wij weer eens een feestje geven zijn jullie er zeker bij!!! Groetjes Stefan en Yvonne de Bruin

Bekijk de foto's
23-5-2014

Bruiloft Bart en Sabine Het Witte Huis Olterterp

Een geweldig feest na een onvergetelijke trouwdag, dat is wat dj Fokko en fotograaf Marc gerealiseerd hebben. De sfeer was van begin tot einde super en er werd goed op het publiek ingespeeld. We hebben ontzettend genoten en zullen hier met heel veel plezier aan terug denken. Groetjes Bart en Sabine

Bekijk de foto's
9-5-2014

Bruiloft Merel en Arjan De Coendersborg Groningen

Wanneer je voor Android kiest ben je gegarandeerd van een avond lang met de voetjes van de vloer. Daarnaast kan je ook nog eens lang nagenieten van de foto’s die tijdens de avond worden genomen. Wij hebben een fantastische avond gehad mede dankzij Android. Niks is te gek, ze staan altijd open voor verzoekjes, maar hebben zelf ook altijd hele leuke en originele ideeën m.b.t. tot de muziek en de foto’s. Voor ons is het samen te vatten in een woord: Top! Groetjes Arjan en Merel.

Bekijk de foto's
2013
6-12-2013

Bruiloft Marjolijn en Marinus Kwartier Noord Katlijk

Beste Marc en Fokko, Bedankt voor de fantastische avond! Jullie hebben goed naar onze wensen geluisterd en daar er ook verzoekjes gedraaid werden heeft iedereen de avond als super beleefd! Ik had genoeg gezelschap op de dansvloer! Voor de niet-dansers onder de gasten stond de muziek niet te luid zodat er nog gezellig gesproken kon worden. Ook jullie dj booth zag er gelikt uit en met zo'n mooie en sfeervolle locatie als kwartier Noord kan een feest bijna niet mislukken. Een welkome verassing zijn de foto's; leuk voor de herbeleving van de avond. Wij zouden jullie voor een ander feestje zo opnieuw boeken! Liefs Marinus en Marjolijn.

Bekijk de foto's
18-10-2013

Bruiloft Ralph en Chantal Tjaarda Oranjewoud

Jullie hebben voor een mooie afsluiting gezorgd op onze trouwdag. Na een prachtige middag ging het feest los. Alles was goed voor elkaar. De dj draaide leuke nummers en reageerde goed op de verzoekjes. Er zijn tijdens de avond leuke foto´s gemaakt door de partyfotograaf. Al onze gasten waren ook zeer tevreden en vonden het een gezellige en geslaagde avond. Bedankt voor deze geweldige avond, zeker een compliment waard. Groeten Ralph en Chantal.

Bekijk de foto's
12-7-2013

Bruiloft Berend en Lydia Tunmanswente Cornjum

Vrijdag 12 Juli was de dag van ons huwelijk, wat in de ochtend begon met een spatje regen eindigde s 'avonds in een spetterend feest.Wij hebben dit feest samen met onze kinderen mogen vieren, zij openden dan ook de feestavond met een kidzdisco voor hen en alle andere kinderen. Daarna hebben wij samen met onze kinderen het "grote" feest geopend. DJ Fokko heeft ons en onze gasten een fantastische avond met mooie, goede en geweldige muziek gegeven. De Glitter en Glamour fotostudio was ook een succes en Marc Burger heeft hier als hobbyfotograaf (zoals hij zichzelf noemt) erg mooie foto's gemaakt. Kijk maar op www.androidonline.nl Bedankt voor alles en voor een Spetterend FEEST. Groetjes van Berend en Lydia en Kyra en Bjorn en Mart de Jong

Bekijk de foto's
16-6-2013

Bruiloft Suzanna en Alex Blaauwpleats Sint Nicolaasga

vrijdag 14 juni was onze grote dag. Het was een super mooie dag en we hebben de avond een mooi feestje gehad dankzij jullie. Het was een zeer geslaagde avond bedankt voor de leuke muziek. Groetjes Suzanna en Alex

Bekijk de foto's
2012
12-10-2012

Bruiloft Jacob en Froukje Bowling- en Zalencentrum Dokkum

12 Oktober onze bruiloft gevierd in de bowlingbaan van Dokkum met Android Drive-in show. Wat een feest! De dj bracht de sfeer er gelijk in! Iedereen stond binnen een paar minuten op de dansvloer! Ze dachten ook heel erg goed mee, wanneer en waar de stukjes het beste konden. Daarnaast maakten ze ook nog mooie foto's die de volgende dag gelijk op de website stonden. Het was echt een superfeest! Ik heb dagenlang spierpijn gehad van het dansen!

Bekijk de foto's
21-9-2012

Bruiloft Jaap en Louise Jupiter Leeuwarden

21 september 2012 zijn wij getrouwd. We wisten dat we graag een DJ wilden hebben op ons feest. Zo kwamen we op internet de site van Android Drive-in tegen. Na leuk mail contact hebben we besloten dat Android op ons feest mocht draaien. Dit hebben we geweten! We hebben onze wensen besproken en wat een knalfeest heeft DJ Fokko ervan gemaakt. De dansvloer is geen moment leeg geweest en we hebben alleen maar complimenten gehad. Marc eigenaar van Android Drive-in was zelf ook aanwezig en hij is fotograaf. Geweldige foto's heeft hij gemaakt en je krijgt ze allemaal toegestuurd. Dus als je een DJ zoekt voor je huwelijksfeest met een fotograaf erbij, twijfel niet en boek: Android Drive-in!

Bekijk de foto's
29-6-2012

Bruiloft Ids Auke en Grietje Nieuw Allardsoog Bakkeveen

Wij hebben, mede dankzij de DJ van Android, een fantastisch feest gehad! Onze gasten waren zeer enthousiast, alles zag er top uit. Ook de foto's achteraf hebben ons positief verrast. Bedankt voor de goede service voor- en achteraf!!

Bekijk de foto's
27-4-2012

Bruiloft Michel en Lisette Slachtehiem Lollum

Wat een feest! We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Met zijn allen hebben we er een knalfeest van gemaakt. Niets hoefde en alles was mogelijk. De DJ voelde “het publiek” goed aan! We konden aangeven welke muziek we leuk vonden en graag wouden horen, hier hebben ze een repertoire omheen gemaakt dat precies bij ons past! Iedereen gaf aan dat de muziek super was en dat de lichtshow een speciaal tintje gaf aan de avond. De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan, ondanks de zere voeten! Wat helemaal super is is de fotoservice. Je krijgt de hele avond een fotograaf die alle bijzondere en speciale momenten vast legt. Iets waar je zelf niet zo snel bij stilstaat om te regelen. Al met al was alles geweldig geregeld en hebben we genoten van onze speciale dag!<p style="margin-left:35.4pt;text-indent:-35.4pt;"><span></span>

Bekijk de foto's
2011
26-8-2011

Bruiloft Feitse en Esther Pieter Poot De Blesse

Op 26 augustus 2011 hebben wij bij Pieter Poot in de Blesse onze bruiloft gehouden. Android heeft voor ons de muziek verzorgd. Van te voren hebben wij een gesprek gehad met Marc, hier konden we al onze wensen kenbaar maken. Dit vonden wij erg prettig zodat op de avond zelf alles soepel verliep. Het feest was geweldig, de DJ had de sfeer er meteen goed in zitten en heeft dat de hele avond doorgezet. Er stonden tijdens de avond mensen op de dansvloer die er normaal niet snel te vinden zijn. Tijdens de avond maakt Marc erg leuke foto’s die meteen de volgende dag al op de website te vinden zijn, konden we meteen lekker nagenieten van het feest. Kortom we zijn zeer tevreden, hebben een super feest gehad en wij zouden Android drive-in Show aan iedereen willen aanbevelen.

Bekijk de foto's

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen