Zilveren Bruiloft Edwin & Hingrid 't Binnenhof

Eerder deze week waren Edwin en Hingrid precies 25 jaar getrouwd, een zilveren huwelijk! En dat werd vrijdag 27 januari met familie en vrienden gevierd in Restaurant 't Binnenhof, gelegen in het dorpje Paasloo, aan de rand van natuurgebied De Weerribben in Overijssel. De circa 90 gasten worden in de sfeervolle zaal ontvangen met koffie en gebak. Om 21:30 wordt een heerlijk hapjes buffet geopend en daarna voeren we langzaam het volume op. Al snel weten de eerste gasten de dansvloer te vinden en met een lekkere mix van rock klassiekers, nederpop en top 40 is deze al snel goed gevuld. Natuurlijk is Jessica onze fotograaf ook weer aanwezig met onze voor deze speciale gelegenheid zilveren fotolijst. Deze fotolijst gaat al snel spontaan de zaal rond en zorgt weer voor een flink aantal leuke partypics. Ook schiet onze fotograaf vanavond een leuke aftermovie; bekijk 'm hier! Edwin en Hingrid: bedankt dat we dit feestje met jullie hebben mogen meevieren. En we hopen voor over 25 jaar, voor jullie gouden huwelijk, opnieuw een uitnodiging te krijgen ;-)

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid