Bruiloft Gerard en Sally Stania state

We schrijven maandag 10 juli 2017, maandag horen wij  jullie al denken. Maar dat maakte dit spontane bruidspaar niks uit. Want Sally en Gerard hadden iets met het getal 10, beiden zijn op de 10e jarig van een bepaalde maand en wilden graag trouwen in de zomer, dus 10 juli was de perfecte dag. Een dubbel goede reden om op deze prachtige zonnige dag met zo’n datum elkaar het ja-woord te zeggen. Het feestteam van superbruiloft voelden zicht dan ook vereerd dat zij de kroon op de dag mochten verzorgen. De eer viel te beurt aan partyfotograaf Marc en DJ Fokko. Voor deze bruiloft was een echte aanrader qua trouwlocaties uitgekozen. We hebben het natuurlijk over Stania State in Oenkerk met als gastheer en gastvrouw Anne en Henriette, altijd zeer professioneel en goed op details lettend. Niets kon dus ook verkeerd gaan en dit bleek ook het geval. De ceremonie in de tuin ging perfect, het eten was heerlijk; op dus naar het grote feest. De drukkende warmte zorgde voor een echte summervibe tijdens de avond. Mensen waren vrolijk en mooi gekleed en de muziek was heel toepasselijk ook op het begin lekker zomers. Nadat alle gasten om half negen binnendruppelden werden deze dan ook verwelkomt met een lekker hapje c.q. drankje. Half tien brachten de collega’s van Sally een prachtige ode aan de superkwaliteiten van hun collega, dit groot vermaak van alle aanwezigen. Daarna kon DJ Fokko de avond openen met een lang zal ze leven. Sally en Gerard hadden niet echt een openingsdans maar dat maakte helemaal niks uit. De dansvloer was meteen los met feestende mensen. Halverwege de avond werd de bruidegom zelfs nog aangenaam verrast d.m.v. een dans. De bruid had met haar vriendinnen een dans bedacht op het nummer van “End of time” van Beyonce als verrassingsact. De dans werd perfect uitgevoerd en eindigde met een intense knuffel van het bruidspaar. Toen was het feest helemaal los en konden we genieten van Off Spring, Liquido, Schudden met die kont, Be Faithfull en noem maar op. Er kwam zelfs nog happy hardcore voorbij;). Op het eind mocht er nog een traantje worden weggepinkt op Live met “Run op the water” en John Mayer met “XO”. Al met al een bruiloft met alle facetten die je maar kunt wensen voor een langblijvende mooie herinnering. We wensen Sally en Gerard heel veel geluk toe en we bedanken iedereen voor de gezelligheid. Check hier de videoclip van dit mooie feest!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid