Bruiloft Harm Jan en Lianne Delfstrahuizen

Een echte Bohemian Wedding, dat stond op het wensen lijstje van Lianne en Harm Jan. Wat dat nu precies inhoud werd al snel duidelijk gemaakt toen de buurt werd opgetrommeld om mee te helpen het feestterrein op te tuigen. Het resultaat mocht er dan ook zeker wezen, tot in de kleinste details werd dit vrolijke thema doorgevoerd. ’s Middags scheen het zonnetje in de vel blauwe hemel en waren de aanwezigen zittend op een schapenvacht getuigen van de trouwceremonie welke buiten in het weiland plaats vond. ’s Avonds werden de kampvuurtjes ontstoken en ontstond er binnen in de festival tent al snel een heel gezellig dansfeest. Tot in de late uurtjes wisten bruidspaar en gasten te genieten van de gezelligheid, de drankjes, hapjes en natuurlijk de beats gedraaid door DJ Hendrik. De hele dag en avond werd door partyfoto/videograaf Marc sfeervol vast gelegd. Bij deze wensen wij Harm Jan en Lianne heel veel geluk. De videoclip van deze dag is hier te zien.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid