Bruiloft Maaike en Johan Brasserie de Mallemok

Normaliter maakt onze Trouw collectief Friesland collega van Maaikes taart, bruidstaarten voor onvergetelijke dagen. Op 8 september mocht zij er er zelf van genieten, want toen trouwde ze haar grote liefde Johan. 2 super lieve en hardwerkende mensen die voor elkaar bestemd bleken. Het avondfeest werd gevierd op bekend terrein namelijk Brasserie de Mallemok, een sfeervolle feestlocatie waar wij regelmatig te gast mogen zijn. Nadat alle avond gasten gearriveerd waren volgde een spetterende openingsdans, waarna de dansvloer officieel geopend was, dat de aanwezige gasten wel in waren voor een feestje bleek dan ook meteen. Superbruiloft DJ Lars draaide een zeer gevarieerde mix van zeer dansbare hitjes. En partyfotograaf Marc legde deze mooie avond sfeervol vast. Maaike en Johan wij wensen jullie heel veel geluk samen. En Maaike tot snel!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid