Bruiloft Pieter en Joke Eetcafe Jonker Sikke

Op 18 mei was team Superbruiloft met fotograaf Marc Burger en DJ Johan Terpstra te gast op het trouwfeest van Joke en Pieter. Het bruidspaar had gekozen voor de locatie waar Pieter in het verleden werkzaam was. Eetcafe Jonker Sikke in Jellum bleek een perfecte locatie voor een uitzinnig feest. Nadat de meeste gasten het bruidspaar hadden gefeliciteerd was er een korte openingsspeech waar door Johan werd gevaagd hoe het verse bruidspaar de dag had beleefd. Hierna zorgde de openingsdans van Avicci met Levels meteen voor een goed gevulde dansvloer. Joke en Pieter hadden een perfecte muzieklijst samengesteld waar de horecaervaring duidelijk te horen was. De aangedragen suggestie lijst bevatte muziek van Frans Duijts tot Paul Elstak en Armin van Buren tot en met de Doelleazen. Het samen voorbereiden van ideeën voor de Play list draagt bij aan de voorpret en hoor je je eigen favoriete liedjes voorbijkomen. Want per slot van rekening sta je als bruidspaar centraal op je eigen bruiloft. De grote liefhebberij het rijden van een Mercedes wordt treffend bezongen door Piter Wilkens in zijn liedje en dan luidkeels meegezongen door het publiek. Overigens werd de Mercedes van het bruidspaar ook gebruikt als trouwwagen.Met Hinke als ceremoniemeester was de avond strak geregeld met tussen de muziek door de gebruikelijke stukjes en een spetterend optreden van de Fanfare Wilhelmina uit Easterein waar Joke deel vanuit maakt. Als absolute uitsmijter, en verrassend, zorgde het nummer van Liquido met Narcotic voor een geweldige afsluiter waar de laatste energie van de aanwezigen werd weg gesprongen. Een ‘baas’ feest waar samen met de foto’s gemaakt door Marc nog lang over na gesproken zal worden!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid