Bruiloft Jan Arie en Lian De Pleats

Op i juni gaven Jan Arie en Lian elkaar het Ja-woord. In de voorbereidingen van de grote dag, was de keuze voor de muziek snel gemaakt. Zij kenden team Superbruiloft.nl namelijk via de bruiloft van goede vrienden. En deze waren nu de ceremoniemeesters van hun. Zo zie je maar weer, van een bruiloft komt een bruiloft. Het avondfeest vierden zij bij restaurant De Pleats. Een prachtige verbouwde boerderij, in het hartje van Burgum met nog bijna authentieke pronkkamers. En een grote feestzaal in het statige boerderijgedeelte, waar de oorspronkelijke houten balken nog zichtbaar zijn en in combinatie met moderne LED verlichting en grote kroonluchters het tot een bijzonder plaatje maakt. Bij binnenkomst konden de gasten op de foto in een speciaal voor de gelegenheid gemaakt fotohoekje. Na de felicitaties werd de dansvloer geopend en al snel had DJ Martijn de dansvloer vol. Een lekker mix van de meest uiteenlopende hits kwamen voorbij, waardoor het nog lang gezellig bleef in Burgum. Namens het gehele team van Superbruiloft wensen wij Jan Arie en Lian heel veel geluk samen. En wie weet tot het volgende feestje...

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid