Bruiloft Michael en Annemiek Fries Congrescentrum Drachten

Wat een bijzondere datum 18-8-18. Vandaag zijn superbruiloft team DJ Hendrik en fotograaf Koos aanwezig op de bruiloft van Annemiek en Michael. Zij vieren hun feestje vanavond in de sfeervol versierde Lindezaal van het Fries Congrescentrum iDrachten. Als alle gasten gearriveerd zijn, de felicitaties zijn overgebracht en de eerste drankjes genuttigd zijn, is het aan het bruidspaar de dansvloer te openen. Dit gebeurt - op speciaal verzoek van Michael - op een niet al te lange en rustige intro van Mag in dan bij jou, welke dus al snel overgaat in de feestversie van datzelfde nummer. Het wordt een avond vol met Hollandse meezingers, afgewisseld met enkele classics uit de jaren 70 en 80. Er wordt luidkeels door alle gasten meegezongen en natuurlijk kunnen de liefhebbers van een dansje even met de voetjes van de vloer. Uiteindelijk klinkt het laatste nummer meer dan een uur later dan gepland; ja, het was gezellig vanavond hoor! We bedanken alle gasten en in het bijzonder Annemiek en Michael voor deze prachtige avond en wensen het bruidspaar nog heel veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid