Bruiloft Henk en Diana Landgoed Lemferdinge

Midden in de vakantie, op 2 augustus vertrokken wij naar Landgoed Lemferdinge om daar getuige te zijn van de bruiloft van Henk en Diana. Onderweg naar de locatie kwam de regen nog met bakken naar beneden, maar eenmaal aangekomen in Paterwolde leek het een totaal andere wereld aangezien het daar gewoon droog was en het zonnetje al hoog in de lucht stond. Trouwen in het bos in een prachtige setting en de hele dag buiten kunnen doorbrengen dat was de wens van dit leuke bruidspaar. Heerlijk buiten eten onder de stretchtent en daarna een groot feest met een super DJ. Marc mocht van deze hele dag een mooie trouwfilm schieten en zorgde in de avond voor de partypics. Terwijl DJ Lars de dansvloer op enthousiastste wijze wist te vullen met alleen maar vrolijke mensen. Henk en Diana, bedankt dat wij aanwezig mochten zijn op jullie mooiste dag.