Adresgegevens

  • Piet Miedemaweg 15
  • 9264 TJ Earnewâld

Contactgegevens

  • 0511 53 92 06
  • info@princenhof.nl

Hotel Restaurant Princenhof

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Hotel Restaurant Princenhof in Earnewâld.

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Friesland, te weten Nationaal Park ‘De Alde Feanen’. Het hotel is in 1938 opgericht en de toenmalige eigenaar koos daarvoor een prachtige plek aan de Friese meren. De bijzondere ligging, het weidse uitzicht over het water, de uitstekende hotelaccommodatie in combinatie met de sfeervolle brasserie, het à la carte restaurant en de Skûtsjebar maken gastvriendelijk Princenhof tot een veelzijdige bestemming. U zult ervaren dat ‘rust’ en ‘ruimte’ hier nog sleutelwoorden zijn.

Trouwen in Earnewâld?

Neem voor meer informatie contact op met Hotel Restaurant Princenhof, telefonisch op 0511 53 92 06, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen