Adresgegevens

  • Schoterlandseweg 50
  • 8454 KG Mildam

Contactgegevens

  • 0513 63 35 66
  • info@hofvanschoterland.nl

Hof van Schoterland

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Hof van Schoterland in Mildam.

Restaurant en Partycentrum Hof van Schoterland te Mildam staat bekend om haar gezellige spelletjes-circuit. Het spelletjescircuit is geschikt voor jong en oud.
Het motto luidt: “Gezamenlijk bezig zijn in een ongedwongen sfeer”. U kunt natuurlijk ook zonder de spelen uw feestje bij ons houden. Wij beschikken over diverse zalen. Onze grote zaal, De Tjongerzaal genoemd, is uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en andere feesten. In de aangebouwde Serre worden veelal buffetten en diners gehouden. De Trochreed (vroeger stonden hier de paarden te rusten) is een klein, sfeervol, intiem zaaltje geschikt voor groepen tot 25 personen. Na de entree komt u in Het Hofke. Passanten kunnen hier wat drinken en eten, maar ook kleine gezelschappen kunnen hier terecht.

Trouwen in Mildam?

Neem voor meer informatie contact op met Hof van Schoterland, telefonisch op 0513 63 35 66, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen