Adresgegevens

  • Tichelwei 28
  • 9125 EB Oostrum

Contactgegevens

  • 0519-295970
  • info@bowlingdokkum.nl

Bowling- en Zalencentrum Dokkum

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Bowling- en Zalencentrum Dokkum in Oostrum.

Omdat we vier zalen hebben zijn er mogelijkheden te over om een feest te organiseren. Zaal Oostrum is geschikt voor kleinere gezelschappen en Zaal Dokkum is met zijn nieuwe grote podium en dansvloer vooral gemaakt voor feesten waarbij gedanst kan/ moet worden, maar ook uitermate geschikt voor vergaderingen en diners van grotere gezelschappen. Zaal Grootdiep is een klein, intiem zaaltje en dus geschikt voor kleine groepen. De nieuwe Schreierszaal, boven, is voor vergaderen en zakelijke bijeenkomsten een prima zaal. Er is een internet- en een telefoonaansluiting. Maar ook kunt u in deze zaal partijen, buffetten en diners houden voor gezelschappen tot ongeveer 70 personen. Feesten kan en mag bij ons zonder dat u gebruik maakt van de bowlingbanen, maar een combinatie is wel mogelijk. Ook is het mogelijk meerdere ruimtes (tegelijk) te gebruiken.

Trouwen in Oostrum?

Neem voor meer informatie contact op met Bowling- en Zalencentrum Dokkum, telefonisch op 0519-295970, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen