Adresgegevens

  • Vrouwbuurtstermolen 2
  • 9077 SW Vrouwenparochie

Contactgegevens

  • (0518) 40 33 33
  • info@eetcafedemolen.nl

Eetcafé De Molen

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Eetcafé De Molen in Vrouwenparochie.

Ons eetcafé heeft een uitstekende naam verworven in heel Friesland, door de geboden gastvrijheid en niet te vergeten de kwaliteit. In de winter is het altijd sfeervol, gezellig en lekker warm bij het haardvuur en in de zomer kunt u genieten van het uitzicht op de oude graanmolen, de elfstedenroute en de vergezichten. Sinds een aantal jaren hebben wij ons Eetcafé uitgebreid met een prachtig ruime serre. Door onze met glas uitgevoerde schuifwand kunnen de ruimtes afgesloten worden voor bijvoorbeeld uw eigen feest of diner. Eetcafé de Molen is bij uitstek de locatie om jullie bruiloftsfeest te laten slagen. Het beste is om eens een afspraak te maken zodat wij jullie wensen kunnen bespreken en onze mogelijkheden laten zien. Sinds kort kunnen bruidsparen in de Gemeente het Bildt elkaar het ja-woord geven in de oude graanmolen.

Trouwen in Vrouwenparochie?

Neem voor meer informatie contact op met Eetcafé De Molen, telefonisch op (0518) 40 33 33, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen