Adresgegevens

  • Fromaweg 1
  • 9917 PK Wirdum

Contactgegevens

  • 0596 57 18 90
  • info@regthuyswirdum.nl

Restaurant ‘t Regthuys

Op veel locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben ervaren superbruiloft dj's al een sfeervolle show mogen neerzetten. Zo ook bij Restaurant ‘t Regthuys in Wirdum.

In Wirdum bovenop de wierde treft u Restaurant ‘t Regthuys aan. Idyllisch gelegen in de oude kern met zicht op de eeuwenoude kerk. Restaurant ‘t Regthuys is daarmee al jaren zeer geliefd om uw receptie of uw bruiloft te vieren. Het enthousiaste team van Restaurant ‘t Regthuys staat deze bijzondere dag graag voor u klaar om van uw bruiloft één van de mooiste dagen uit uw leven te maken. Restaurant ‘t Regthuys beschikt over verschillende zalen van klein tot groot. Ook trouwen in de kerk van Wirdum behoort tot de vele mogelijkheden. De eeuwenoude kerk en het dorpshuis staan op loopafstand en er is volop natuurschoon voor sfeervolle foto’s. Een bruiloft vieren is dansen met muziek, zowel een liveband als muziekinstallatie zijn mogelijk. Een bruiloft vieren vraagt een goede gastheer.

Trouwen in Wirdum?

Neem voor meer informatie contact op met Restaurant ‘t Regthuys, telefonisch op 0596 57 18 90, per e-mail of bekijk de website.

Bekijk de video impressie

Trouwen? Onze wedding dj's maken van de mooiste avond van je leven een superbruiloft!Contact opnemen