Professionele feestfoto's

"Onze bruidsfotograaf is alleen overdag aanwezig, terwijl er tijdens het avondfeest nog zo veel gebeurd."

De firstlook, fotoshoot met het bruidspaar, de trouwceremonie, taart, toast, de groepsfoto’s met familie en vrienden zijn vaak speciale momenten voor in het trouwalbum. Maar vaak is de bruidsfotograaf voor het diner vertrokken, terwijl tijdens het avondfeest nog zoveel mooie momenten vastgelegd kunnen worden. Misschien minder interessant voor het album, maar o zo leuk om er toch bij te hebben. En om nu meteen weer die ene oom of kennis daarvoor te vragen.

Onze professionele partyfotograaf is hierin de oplossing. Op een sfeervolle en vooral mooie manier worden al die unieke, bijzondere, emotionele, feestelijke en hilarische momenten vast gelegd. Zodat jullie na de laatste dans nog lang kunnen nagenieten van jullie superbruiloft. Samen maken wij de mooiste herinneringen!

Foto's met een beetje extra

Om de gasten nog meer in de stemming te laten komen behoort ons fotohoekje, een echte fotostudio zelfs tot de mogelijkheden. Professionele belichting in combinatie met leuke attributen zorgen voor feestelijke foto's. Los van het fotohoekje kan er ook gekozen worden voor de party-box: een leuke verzameling attributen waarmee foto's nèt dat kleine beetje extra krijgen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid