Sfeervolle drive-in shows

"Wij besteden veel aandacht aan de styling, gaan jullie hier in mee?"

Bij een superbruiloft gaat het niet alleen om de floorfillers die jullie top dj draait, maar ook om hoe het klinkt en hoe de show er uitziet. Wij werken met de nieuwste hoogwaardige en betrouwbare apparatuur. Een geluidsinstallatie die goed klinkt en een lichtinstallatie die voor de perfecte sfeer zorgt. Kortom, het perfecte plaatje.

Onze shows zijn flexibel; waar jullie trouwfeest ook plaats vindt, welke stijl jullie ook wensen, onze show past zich aan. Alles wordt op die manier een smaakvol geheel. Door onze jarenlange ervaring zijn we bovendien al op heel veel locaties in Noord Nederland geweest. Staat jullie trouwlocatie er al tussen? Blader eens door de locatie foto’s voor een sfeerimpressie. Bruiloft thuis in een schuur of feesttent? Tuurlijk kan dat, zie hier een mooi voorbeeld van een Bohemian wedding.

De juiste sfeer

Door middel van onze LED sfeerverlichting maken we de zaal onderdeel van de show. Een Trendy hoogglans wit of juist een whitewash steigerhouten dj-booth met LED verlichting maakt het plaatje compleet. Bekijk de sfeerfoto's om een indruk te krijgen van onze sfeervolle shows.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid