Ervaren dj's

"Wij hebben zoveel verschillende leeftijden en de meest uiteenlopende muzikale voorkeuren!"

Familie, vrienden, kennissen; jong en oud viert het feest met jullie mee. En bij de muzikale invulling van de avond moet daar natuurlijk rekening mee gehouden worden. Onze enthousiaste bruiloft dj’s hebben jarenlange ervaring als wedding dj en weten precies hoe ze iedereen op de volle dansvloer moeten krijgen en houden. Want iedereen wil natuurlijk een Superfeest!

Tijdens een eerste kennismaking worden jullie wensen doorgenomen: hoe zien jullie de avond bijvoorbeeld, willen jullie een openingsdans, welke muziek of stijl moet er gedraaid worden en welke nummers moeten er vooral niet voorbijkomen. Op de avond zelf zal jullie dj de mensen feilloos aanvoelen en met de nodige interactie de juiste sfeer weten te maken. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verzoeknummers, maar vaak staat dat ene leuke nummertje al klaar. Het geluidsvolume bouwen wij geleidelijk op, zodat je lekker kan swingen, met daarbij alle gelegenheid om ook nog gezellig te kunnen kletsen. Wij zorgen voor “the perfect match". Zijn er kinderen? Denk dan eens aan een kinderdisco!

Altijd feest garantie

Wij werken met een Superleuk team van meerdere vaste bruiloft dj's. Gelukkig komt het bijna niet voor, maar het kan gebeuren dat door ziekte een dj uitvalt. Het is dan prettig om te weten dat wij altijd een reserve dj hebben die het feest overneemt. Een zekerheid die een zelfstandig werkende dj natuurlijk niet kan bieden. Door middel van een checklist, is de dj altijd op de hoogte van jullie muzikale wensen en gemaakte afspraken.

Extra's / Partyboosters

Wel eens gedacht aan een saxofonist die meespeelt op de beats van de dj om het feest op de juiste momenten naar een hoogtepunt te brengen? Of zo'n leuke photobooth, waar mee iedereen op hilarische wijze op de foto kan en meteen een printje als aandenken mee neemt naar huis? Wij hebben het allemaal in ons pakket, dus vraag er gerust naar.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid