Photobooth

Willen jullie naast een leuke Superbruiloft DJ ook onze photobooth? Dan maken we een super deal voor jullie! Inclusief onbeperkt foto's printen, persoonlijk ontwerp fotostrips, alle beelden digitaal, breng & haal service met installatie! Onze photobooth is een echte partybooster en werkt als een heuse ijsbreker door de ludieke beleving. Dankzij de professionele event fotoprinter, komen jullie fotoprintjes er in no time uitrollen, hierdoor heb je geen lange wachtrijen.

Maak onbeperkt foto's

De ene keer vrolijk, de andere keer verbaast met of zonder de leuke photoprops. Photobooth foto’s zijn de leukste die er zijn omdat je gasten zelf de selfies maken en poseren waardoor het nooit ongemakkelijk voelt. Laat zien hoe leuk de foto’s zijn geworden en trek anderen mee in de photobooth om even een paar gekke bekken te trekken.

Gepersonaliseerde fotostrip

De gemaakte foto’s worden meteen uitgeprint op een gepersonaliseerde fotostrip. Dit persoonlijke ontwerp maken wij voor jullie aan de hand van bijvoorbeeld jullie trouwkaart. De gemaakte beelden kun je delen via mail of sms. En na je bruiloft ontvang je alle digitale bestanden. Het zijn herinneringen voor het leven!

Combinatie met gastenboek

Wil je echt alles uit je photobooth halen, dan is het leuk om de photobooth te combineren met een gastenboek. De gasten gaan op de foto, doen een verrassende pose, plakken een fotoprint in het gastenboek en schrijven er voor jullie een fijne boodschap bij. Een jaar later laat je trots het gastenboek zien aan vrienden die ook op je bruiloft waren. Je bladert door het gastenboek en ziet hoe leuk iedereen op de foto is gegaan. Geloof ons, elke bladzijde die je omslaat doet je weer opnieuw lachen en herinneringen ophalen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid