Hoor het van andere bruidsparen

"Wij vinden het zo moeilijk om de juiste DJ te kiezen, hoe weten we nu of jullie echt goed zijn?"

2019
20 september

Bruiloft Jelmer en Tamara Paviljoen de Leyen

Superbruiloft van Jelmer en Tamara. Feestteam: DJ Lars en Partyfotograaf Marc

2018
20 september

Bruiloft Jelmer en Tamara Paviljoen de Leyen

Superbruiloft van Jelmer en Tamara. Feestteam: DJ Lars en Partyfotograaf Marc

Bruiloft Tima en Annechien Pollepleats Westhem

We hebben een super dag gehad, met een fantastisch feest. De sfeer zat er meteen lekker in. Super om te zien dat vanaf de kinderdisco de dansvloer constant vol is geweest. De kinderen vonden het inderdaad ook erg leuk allemaal. En nog bedankt voor de mooie foto's.

17 november
12 oktober

Bruiloft Jurjen en Evelien

Hai Marc, We zijn een beetje bijgekomen en weer terug in de werkelijke wereld na onze super prachtige dag die mede dankzij jou/jullie zo fantastisch was!! Dank je wel daarvoor!

Bruiloft Johannes en Joukje Van der Valk Hoogkerk

Bedankt voor de goede zorgen. Wij hebben een prachtige afsluiter gehad.

12 oktober
28 september

Bruiloft Wiemer en Jildau Paviljoen de Leyen

Afgelopen vrijdag hebben wij een fantastisch feest gehad. De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Echt top.

Bruiloft Sjouke en Sadyah Old Dutch

Nogmaals bedankt voor het top feest en de foto’s. De foto's zijn prachtig geworden zo leuk om het feest nog een keer te beleven. Echt Tof

28 september
14 september

Bruiloft Andre en Grianne Old Dutch

Echt nogmaals de complimenten aan de dj en fotograaf. Was een super onvergetelijke avond! Bedankt voor de ontzettend leuke foto`s. Super alles! We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie!! Wat kunnen jullie er een feest van maken.

Bruiloft Michael en Annemiek Fries Congrescentrum Drachten

Op 18-08-2018 zijn wij getrouwd. Wat maken jullie er een feest van. Jullie luisteren super goed naar wat het bruidspaar willen. Wij wilden een uurtje langer, geen enkel probleem, de knoppen gingen om en het feest ging door. Naderhand Wij hebben wij super leuke foto’s gekregen van de feest avond. Echt in 1 woord geweldig. Toppers bedankt voor alles.

18 augustus
10 augustus

Bruiloft Robert en Judith Paviljoen de Leyen

Bij deze willen we jullie nogmaals heel erg bedanken voor het draaien op onze bruiloft afgelopen vrijdag. Iedereen heeft een fantastisch feest gehad en ook wij zijn nog steeds aan het nagenieten. Dus dankjewel! We hebben de foto's bekeken en het geeft een fantastisch beeld van de avond weer. Heel erg gaaf, complimenten aan Jessica! We zullen jullie absoluut aanraden aan andere bruidsparen. Groetjes, Robert en Judith

Bruiloft Micha en Danielle De Pollepleats

13 juli een mooi feestje gehad op de Pollepleats! Het contact met Marc was direct goed en duidelijk. Wij mochten onze wensen op papier zetten en lieten het verder over aan de experts ! Hendrik heeft uiteindelijk gezorgd voor een gezellige feestavond! En wat een gave foto's !!! Fotograaf Sigrid is ook echt een lieve dame. Ontzettend bedankt voor een TOPFEEST ! ;-) Liefs, Micha en Danielle

13 juli
13 juli

Bruiloft Johannes en Alie De Westereen

Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! 😊 We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! 😊 We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! 😊 We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie

Bruiloft Bearend en Folkje Het Booze Wijf

6 juli 2018 was dan eindelijk onze grote dag. We hebben Fokko eerder zien draaien en hij maakte er een echt feest van. Fokko was meteen enthousiast toen wij hem vroegen. Hij bracht ons direct met Marc in contact. De communicatie over onder andere de offerte verliep vlot en alles was snel geregeld. Fokko heeft er een spetterende avond van gemaakt en goed rekening gehouden met onze wensen. Erg leuk met de Kinderdisco en daarna het grote feest. Hij voelde de avond en sfeer goed aan en speelde daar goed op in. Zo kon hij het feest op de juiste momenten op gang helpen en hebben wij echt genoten van de avond. De foto’s en weddingclip zijn erg mooi geworden. Fokko en Marc, bedankt! Bearend en Folkje”

6 juli
29 juni

Bruiloft Oene en Annemarije Stania State

29 juni een super feest gehad in Stania State tijdens ons bruiloftsfeest! Goed contact gehad met Marc voor de bruiloft! En nu nagenieten van de super mooie foto’s en de allermooiste film!

Bruiloft Gerrie en Koerina Paviljoen De Leyen

WAUW!!! Wat ontzettend mooi, hier zijn we zo blij mee... de foto's geven precies weer hoe wij de avond hebben mogen beleven! Hebben de link al even doorgestuurd naar onze gasten van die dag...En dan nog als bonus het filmpje, wat is die ook leuk geworden!! Via deze weg willen we de dj & fotograaf ook nog heel hartelijk bedanken, wat hebben ze er samen met de gasten een leuk feest van gemaakt. Ik hoorde zelfs dat de dj een bepaald aantal gasten wilden inhuren om met hem ergens te draaien haha, ze staan er voor open hoor ;) Mocht er iemand nog een dj nodig hebben weet ik dat we jullie naam gaan noemen. Bedankt voor de fijne samenwerking. Groetjes, Gerrie & Koerina

29 juni
7 juni

Bruiloft Menno en Gretha Old Dutch

Mede door dj Fokko en fotografe Sigrid is het een onvergetelijke dag voor ons geworden. Bedankt voor alles! Groet, Menno en Gretha

Bruiloft Henk en Roselien Paviljoen de Leyen

Nou..dit was het dan. The day after. Een dag van bijkomen, genieten van de mooie foto's en bijzondere berichten. En natuurlijk was onze avond vol met herinneringen niet compleet zonder jullie. Wat was het een geweldig feest. We willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet. Hendrik speelde alle juiste liedjes en maakte er echt een feest van en ook de foto's en filmpje zijn super. Echt onze dank is zeeer groot. We zijn erg tevreden en zullen Superbruiloft zeker aanraden!

1 juni
25 mei

Bruiloft Bouwe en Sytske Old Dutch

Op 25 mei 2018 zijn wij getrouwd in De Old Dutch in Zwaagwesteinde. We hebben een super leuke dag gehad met als afsluiting een super gezellig verzorgd feest met dj Johan en fotograaf Koos. De muziek was helemaal onze smaak. We hebben leuk gedanst op de verschillende liedjes en lekker mee gezongen. Nu nog aan het na genieten van het leuke feest en de super mooie foto's van deze avond. Wij zouden iedereen superbruiloft aanraden!! Liefs Bouwe en Sytske.

Bruiloft Els en Ashok Golden Tulip Tjaarda

Superbruiloft is ontzettend professioneel, denkt met je mee en maakt er echt een feestje van! Er werd niet alleen voor de muziek gezorgd maar ook voor sfeervolle verlichting. Ook werden er prachtige foto's gemaakt ( vooral die met de gouden schilderijlijst :-) ) We hebben op 25 mei ons feest in Tjaarda gehad, en dankzij DJ Hendrik hebben we een onvergetelijk avond gehad. We bevelen superbruiloft van harte aan!

25 mei
2017
20 september

Bruiloft Jelmer en Tamara Paviljoen de Leyen

Superbruiloft van Jelmer en Tamara. Feestteam: DJ Lars en Partyfotograaf Marc

Bruiloft Tima en Annechien Pollepleats Westhem

We hebben een super dag gehad, met een fantastisch feest. De sfeer zat er meteen lekker in. Super om te zien dat vanaf de kinderdisco de dansvloer constant vol is geweest. De kinderen vonden het inderdaad ook erg leuk allemaal. En nog bedankt voor de mooie foto's.

17 november
12 oktober

Bruiloft Jurjen en Evelien

Hai Marc, We zijn een beetje bijgekomen en weer terug in de werkelijke wereld na onze super prachtige dag die mede dankzij jou/jullie zo fantastisch was!! Dank je wel daarvoor!

Bruiloft Johannes en Joukje Van der Valk Hoogkerk

Bedankt voor de goede zorgen. Wij hebben een prachtige afsluiter gehad.

12 oktober
28 september

Bruiloft Wiemer en Jildau Paviljoen de Leyen

Afgelopen vrijdag hebben wij een fantastisch feest gehad. De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Echt top.

Bruiloft Sjouke en Sadyah Old Dutch

Nogmaals bedankt voor het top feest en de foto’s. De foto's zijn prachtig geworden zo leuk om het feest nog een keer te beleven. Echt Tof

28 september
14 september

Bruiloft Andre en Grianne Old Dutch

Echt nogmaals de complimenten aan de dj en fotograaf. Was een super onvergetelijke avond! Bedankt voor de ontzettend leuke foto`s. Super alles! We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie!! Wat kunnen jullie er een feest van maken.

Bruiloft Michael en Annemiek Fries Congrescentrum Drachten

Op 18-08-2018 zijn wij getrouwd. Wat maken jullie er een feest van. Jullie luisteren super goed naar wat het bruidspaar willen. Wij wilden een uurtje langer, geen enkel probleem, de knoppen gingen om en het feest ging door. Naderhand Wij hebben wij super leuke foto’s gekregen van de feest avond. Echt in 1 woord geweldig. Toppers bedankt voor alles.

18 augustus
10 augustus

Bruiloft Robert en Judith Paviljoen de Leyen

Bij deze willen we jullie nogmaals heel erg bedanken voor het draaien op onze bruiloft afgelopen vrijdag. Iedereen heeft een fantastisch feest gehad en ook wij zijn nog steeds aan het nagenieten. Dus dankjewel! We hebben de foto's bekeken en het geeft een fantastisch beeld van de avond weer. Heel erg gaaf, complimenten aan Jessica! We zullen jullie absoluut aanraden aan andere bruidsparen. Groetjes, Robert en Judith

Bruiloft Micha en Danielle De Pollepleats

13 juli een mooi feestje gehad op de Pollepleats! Het contact met Marc was direct goed en duidelijk. Wij mochten onze wensen op papier zetten en lieten het verder over aan de experts ! Hendrik heeft uiteindelijk gezorgd voor een gezellige feestavond! En wat een gave foto's !!! Fotograaf Sigrid is ook echt een lieve dame. Ontzettend bedankt voor een TOPFEEST ! ;-) Liefs, Micha en Danielle

13 juli
13 juli

Bruiloft Johannes en Alie De Westereen

Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! 😊 We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! 😊 We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! 😊 We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie Marc bedankt voor de mooie videoclip die je hebt gemaakt van onze trouwdag. Super goed in beeld gebracht hoe geweldig deze dag voor ons was, we hebben de film al meerdere malen bekeken met familie en vrienden, blijft een geweldige herinnering . Ook de foto's van de avond welke tijdens het feest zijn gemaakt laten zien hoe gezellig en leuk we het het hebben gehad. Daarnaast wist DJ Lars de sfeer er goed in te houden! We kijken dan ook terug op een SUPER BRUILOFT! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en het mooie eindresultaat in de vorm van de film en foto's. We zullen jullie zeker aanbevelen bij eventuele volgende bruiloften! Groetjes Johannes en Alie

Bruiloft Bearend en Folkje Het Booze Wijf

6 juli 2018 was dan eindelijk onze grote dag. We hebben Fokko eerder zien draaien en hij maakte er een echt feest van. Fokko was meteen enthousiast toen wij hem vroegen. Hij bracht ons direct met Marc in contact. De communicatie over onder andere de offerte verliep vlot en alles was snel geregeld. Fokko heeft er een spetterende avond van gemaakt en goed rekening gehouden met onze wensen. Erg leuk met de Kinderdisco en daarna het grote feest. Hij voelde de avond en sfeer goed aan en speelde daar goed op in. Zo kon hij het feest op de juiste momenten op gang helpen en hebben wij echt genoten van de avond. De foto’s en weddingclip zijn erg mooi geworden. Fokko en Marc, bedankt! Bearend en Folkje”

6 juli
29 juni

Bruiloft Oene en Annemarije Stania State

29 juni een super feest gehad in Stania State tijdens ons bruiloftsfeest! Goed contact gehad met Marc voor de bruiloft! En nu nagenieten van de super mooie foto’s en de allermooiste film!

Bruiloft Gerrie en Koerina Paviljoen De Leyen

WAUW!!! Wat ontzettend mooi, hier zijn we zo blij mee... de foto's geven precies weer hoe wij de avond hebben mogen beleven! Hebben de link al even doorgestuurd naar onze gasten van die dag...En dan nog als bonus het filmpje, wat is die ook leuk geworden!! Via deze weg willen we de dj & fotograaf ook nog heel hartelijk bedanken, wat hebben ze er samen met de gasten een leuk feest van gemaakt. Ik hoorde zelfs dat de dj een bepaald aantal gasten wilden inhuren om met hem ergens te draaien haha, ze staan er voor open hoor ;) Mocht er iemand nog een dj nodig hebben weet ik dat we jullie naam gaan noemen. Bedankt voor de fijne samenwerking. Groetjes, Gerrie & Koerina

29 juni
7 juni

Bruiloft Menno en Gretha Old Dutch

Mede door dj Fokko en fotografe Sigrid is het een onvergetelijke dag voor ons geworden. Bedankt voor alles! Groet, Menno en Gretha

Bruiloft Henk en Roselien Paviljoen de Leyen

Nou..dit was het dan. The day after. Een dag van bijkomen, genieten van de mooie foto's en bijzondere berichten. En natuurlijk was onze avond vol met herinneringen niet compleet zonder jullie. Wat was het een geweldig feest. We willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet. Hendrik speelde alle juiste liedjes en maakte er echt een feest van en ook de foto's en filmpje zijn super. Echt onze dank is zeeer groot. We zijn erg tevreden en zullen Superbruiloft zeker aanraden!

1 juni
25 mei

Bruiloft Bouwe en Sytske Old Dutch

Op 25 mei 2018 zijn wij getrouwd in De Old Dutch in Zwaagwesteinde. We hebben een super leuke dag gehad met als afsluiting een super gezellig verzorgd feest met dj Johan en fotograaf Koos. De muziek was helemaal onze smaak. We hebben leuk gedanst op de verschillende liedjes en lekker mee gezongen. Nu nog aan het na genieten van het leuke feest en de super mooie foto's van deze avond. Wij zouden iedereen superbruiloft aanraden!! Liefs Bouwe en Sytske.

Bruiloft Els en Ashok Golden Tulip Tjaarda

Superbruiloft is ontzettend professioneel, denkt met je mee en maakt er echt een feestje van! Er werd niet alleen voor de muziek gezorgd maar ook voor sfeervolle verlichting. Ook werden er prachtige foto's gemaakt ( vooral die met de gouden schilderijlijst :-) ) We hebben op 25 mei ons feest in Tjaarda gehad, en dankzij DJ Hendrik hebben we een onvergetelijk avond gehad. We bevelen superbruiloft van harte aan!

25 mei
18 mei

Bruiloft Martijn en Marjan De Pipegael

Na 10 jaar samen toch nog trouwen; en wat een prachtige dag hebben we gehad! Alles liep zoals gepland (en zelfs nog beter dan gehoopt) en er waren veel momenten om van te genieten. Het feest 's avonds maakte de dag af. Vooraf was er goed contact met Marc. Er wordt gebruik gemaakt van mooi materiaal wat de aankleding van de zaal helemaal afmaakte. Wij hadden enthousiaste verhalen gehoord over DJ Lars en na onze dag kan ik dit alleen maar beamen. Hij wist goed in te spelen op het publiek en wist iedereen op de dansvloer te krijgen (en te houden). Onze brede muzieksmaak werd goed gemengd met de wensen van het publiek. Fotograaf Timati heeft mooie foto's gemaakt zodat we nog lekker kunnen nagenieten van deze dag. Dank Superbruiloft! Een concept die wij iedereen zouden aanraden.

Bruiloft Willem en Judy Brasserie de Mallemok

We zijn op vrijdag 17 november 2017 getrouwd en superbruiloft heeft de muziek verzorgd. Een hele goede keuze! Ze draaiden goede muziek en de fotograaf die erbij was maakt echt super mooie foto's waarbij ook op kleine details wordt gelet. Er is goede communicatie en als je muziek aangepast wilt hebben regelen ze dat ook gelijk. Zeker een aanrader!!

17 november
29 september

Bruiloft Doede en Marjan Molkwerum

We hebben het hartstikke mooi gehad, er gingen wel een paar dingetjes niet helemaal goed maar dat schijnt er bij te horen... Een Boeket wat voor op de motorkap was bevestigd vloog op de weg naar de kerk hoppa door de lucht. Op de rem en onze chauffeur en Viona , die achter ons aan reed, terug rennen naar het boeket wat op de 100 km weg lag. Ding in de kofferbak en bij de kerk het boeket wat gefatsoeneerd en terug gezet waar die hoorde. hahaha 1 van de bruidsmeisjes begon direct te huilen toen dat gebeurde onderweg , ikzelf moest heel erg lachen. We gingen ondanks de indringende instructies van de bevriende filmer waar we de avond er voor nog mee door de kerk waren gegaan , door het verkeerde gangpad (er zijn er 2) naar binnen. Dus de camera stond toen op de verkeerde plek. Toen we arriveerden, iedereen zat al in de kerk en de ceremoniemeester gaf het teken aan Lars Zebregs, de muzikant, dat we naar binnen kwamen dus begon die al het lied te spelen en te zingen wat was afgesproken. Alleen bedacht ik me ineens dat ik echt eerst naar het toilet nog moest... Dus de helft van het lied hebben we gemist. De vrouw van de burgelijke stand verwelkomde ons toen we zaten en begon met haar verhaal. Zegt Doede ineens, Marjan, Devid en Klaske zijn er nog niet. Nu waren dat mijn getuigen dus dat was even vervelend.. Na een paar minuten , de ceremonie was al aan de gang kwamen ze verhit binnen. Ze konden door afzetting van de weg de kerk niet vinden. Maar ze waren er , niet op tijd, maar ze waren er. Vanaf dat moment liep alles op rolletjes. Ik ben blij dat alles achter de rug is want wat een gedoe zeg en wat ging er veel fout de laatste weken nog, We kunnen met heel veel plezier op de dag terugkijken. Bedankt!

Bruiloft WillemJan en Marlies Paviljoen de Leyen

Superbruiloft enorm bedankt voor het prachtige feest in Paviljoen De Leyen! DJ Lars zorgde voor een geweldige sfeer. Door de prachtige foto's en de video die zijn gemaakt door Marc kunnen we nog regelmatig terugkijken op ons fantastische feest.

28 september
1 september

Bruiloft Gert Jaap en Wimke De Pleats

Super bruiloft feest gehad 1 September in de Pleats te Burgum! Dj Hendrik wist er een knal feest van te maken. De hele avond was de dansvloer vol. Wij zijn gek op feesttenten en wilden die sfeer en muziek ook tijdens ons trouwfeest.. en dat is zeker gelukt! Vele leuke reacties en complimenten gehad over onze feestavond! Met als vele reactie het was een feesttent in de Pleats. En dat was precies wat wij graag wilden. Tijdens ons feest konden onze gasten allemaal op de foto in de door Hendrik meegenomen fotohoek. Een prachtige herinnering aan ons prachtfeest! Ook is er van ons feest een mooie film gemaakt om alle mooie momenten terug te kijken. Super bedankt! Gert Jaap & Wimke

Bruiloft Albert en Brechtje vd Valk Wolvega

Gisteren een mooie bruiloft gehad. De muziek, film en fotografie werd goed verzorgd. Een mooie onbezorgde en fantastische dag gehad.

4 augustus
21 juli

Bruiloft Pieter en Hilde Beach Club Lemmer

21-07-2017 was onze onvergetelijke dag! Superbruiloft heeft hier mede voor gezorgd! Goede service en er wordt mee gedacht aan de details. Top!!

Bruiloft Johannes en Baukje Old Dutch

Op vrijdag 14 juli dit jaar zijn wij getrouwd! Wij hadden als een geweldige dag gehad en dit werd afgesloten met een knallend feest! Onze DJ Fokko wist van ons dat wij de hele avond iedereen op de dansvloer wilden hebben, en dit is gelukt hoor! Wij zijn geen goede dansers maar Fokko wist daar wel een oplossing voor bij de openingsdans. Het was precies wat wij wilden! Wij hebben de hele avond gedanst en kunnen daarvan heerlijk nagenieten door de prachtige foto’s die Jessica, de fotograaf, heeft gemaakt! Ook heeft de diversiteit van de nummers ons verbaast, Trinity was zelfs in de muzieklijst aanwezig! Al met al was het een perfect feest, voor ons als bruidspaar maar zeker ook voor de gasten! Groetjes, Johannes en Baukje

14 juli
10 juli

Bruiloft Gerard en Sally Stania state

Geweldige feest gehad dankzij superbruilof.nl! Fijn contact, goede DJ, goede fotograaf en een super feest. Hele mooie foto's en zelfs een mooie video. Prachtige terugblik van een geweldige avond. Bedankt Marc en Djfokko . Echt een aanrader voor toekomstige bruidsparen!

Superbruiloft.nl

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid