Klaske 50 jaar

Naast het draaien op super leuke bruiloften draaien we natuurlijk ook hele andere feesten, dit doen wij onder www.androidonline.nl Klaske 50 jaar! De tijd vliegt en voordat het je weet ben je dan op eens (bijna) 50. Voor Klaske het moment om de bloemetjes echt eens buiten te zetten. Ingrediënten voor een goed feestje: Goede locatie: Van der Valk Wolvega: check! Een gezellige club mensen: familie, vrienden en aanhang: check!, Entertainment: Android - licht, geluid & drive-in shows: Check!, Dresscode: White: Check! Voor deze gelegenheid waren Party fotograaf Marc en DJ Fokko uit hun winterslaap gehaald. Vol frisse moed stapten deze 2 dan ook in de auto om naar Van der Valk in Wolvega te rijden. Alles stond vlot opgesteld en om half negen druppelden de eerste gasten binnen in de Silverleg Bar. In deze tijd greep Marc zijn kans om menigeen (op instructie van Klaske) op de foto te zetten. Nadat iedereen voorzien was van een hapje en een drankje verwelkomde Klaske in eigen persoon alle gasten. Vervolgens gooide DJ Fokko de 1e plaat erin en een feestje was geboren. Dat deze enthousiaste en leuke dame een fijne ploeg mensen om haar heen had was ons wel duidelijk. Het was meteen een enthousiast en spontaan feestje waarin veel te beleven viel. De collega’s zongen nog een parodie op Peter de Koning met Tandartsassistente(dus doktersassistente) en er werden alternatieve foto’s geshowed van haar werk. Muziek was voor jong /oud en ging van Sister Sledge tot Rihanna en van Guus Meeuwis tot Residencial Evil. Het was ook wel even opkijken toen we de klok van 00.00 naderden want Klaske werd pas vijftig op de 29e januari. Een glas heerlijke bubbels en heel hard zingen waren de markering van een nieuw decennium voor Klaske. Hierna kon iedereen nog even genieten van muziek en een warme hap uit de muur. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en wie weet tot een volgende feestje!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid