Bruiloft Willem en Judy Brasserie de Mallemok

17-11-17 bleek letterlijk de mooiste dag van november te worden.Was het eerder die week nog miezerig, werden we op deze dag getrakteerd op een heerlijk najaar zonnetje. Van een bruiloft komt eigenlijk altijd weer een bruiloft, zo ook bij de bruiloft van Willem en Judy, die ons vorig jaar al hadden me gemaakt tijdens de bruiloft van haar vriendin Renske. Uiteraard is elke bruiloft speciaal en om ook dit feest weer uniek te maken kozen we voor de afwisseling voor een andere DJ en fotograaf van team superbruiloft. Aan DJ Lars en party fotograaf Marc de eer om de dag feestelijk af te sluiten in Brasserie de Mallemok te Sloten. Alle gasten mochten bij binnenkomst op de foto in het fotohoekje. Een 3 luik in krijtbord stijl welke door de moeder was getekend/beschreven.
Na een aantal lekkere hapjes, drankjes en heel veel gezelligheid was het tijd voor het bruidspaar om de dansvloer officieel te openen. Met een prachtige entree, vanaf de trap in de Mallemok bleek dit kersverse bruidspaar tussen de verhuizing en verbouwing van hun nieuwe woning door, toch nog de nodige uurtjes aan deze dans te hebben gewerkt. Hierna volgde als vanzelf de uitnodiging voor de gasten om de dansvloer te betreden. Een lekkere gevarieerde mix van de meest uiteenlopende hitjes kwam uit de speakers voorbij, wat ervoor zorgde dat de dansvloer constant optimaal benut bleef. Bij deze kunnen we met recht zeggen dat we kunnen terugkijken op een geweldig mooie dag. Willem en Judy wij wensen jullie heel veel geluk. Check hier de weddingclip!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid