Bruiloft Mark en Marlon Liefde van De Drentsche Aa

Op één van de mooiste trouwlocaties in Drenthe vieren Mark en Marlon vandaag hun huwelijk. In Restaurant & Partycentrum De Liefde van De Drentsche Aa ontvangen zij vanavond zo'n 80 gasten. En wij zijn uitgenodigd om er een échte Superbruiloft van te maken. Na een uitgebreid en heerlijk taartbuffet opent het bruidspaar met een speciale en goed ingestudeerde dans de dansvloer. Hierna neemt DJ Hendrik het over, waarbij - op speciaal verzoek van het bruidspaar - de Hollandse hits en apres-ski veelvuldig te horen zijn. Afgewisseld met wat ouderwetse dance classics blijft de dansvloer de hele avond goed gevuld. Party foto- en videograaf Jessica legt alle gezelligheid op de gevoelig plaat vast en als het bruidspaar de avond romantisch afsluit, omringt door familie en vrienden, kunnen we terugkijken op een bijzondere en prachtige dag. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Mark en Marlon heel veel geluk samen!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid