Bruiloft Berend Jan en Alien Stania State

In 1 week tijd waren we voor de 4e keer bij Landgoed Stania voor een bruiloft. Deze keer voor Berend-Jan en Alien. Omdat het 26 mei prachtig mooi weer was, kon dit leuke bruidspaar 's middags buiten in de prachitge tuin van het landgoed elkaar het Ja-woord geven.  En toen 's avonds de avond gasten ariveerden was het ook nog aangenaam van temperatuur, zodat de felicitaties ook buiten in ontvangst genomen konden worden. Nadat iedereen geariveerd was, was het de hoogste tijd voor de nodige stukjes.  Hierna volgde de officiele opening van de dansvloer, waarna deze tot in de late uurtjes goed gebruikt werd. Wat een feest, eentje voor in de boeken hoor, wat een gezelligheid en een leuke groep. Berend-Jan en Alien wij wensen jullie heel veel geluk samen. En tot binnenkort bij de volgende feestjes.
Van deze avond maakte partyfotograaf/videograaf Marc ook een leuke videoclip .

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid