Bruiloft Lubbert Jan en Margriet Kolkzicht

12 mei 2017, Brasserie Kolkzicht, Surhuisterveen, Lubbert-Jan en Margriet zeggen elkaar (eindelijk) het ja-woord. Voor de avond waren fotografe Jessica en DJ Fokko opgeroepen om de boel op de kop te zetten. In de gesprekken die vooraf aan deze bruiloft gingen, bleek al snel dat dit een heel leuk bruidspaar was. Met het doornemen van de muziek keuze zag het team van superbruiloft wel in dat dit een topfeestje moest gaan worden. Alhoewel Margriet en Lubbert-Jan duidelijk de voorkeur voor geen stukjes en intermezzo's aan iedereen hadden doorgegeven, bleken er toch enkele rebelse vrienden en collegae bij de gasten te zitten die hierover een andere mening was toegedaan. Als eerste stukje kwam de korfbalvereniging van Margriet aan bod, zij beschreven via een toneelstuk en een powerpoint veel ironische fragmenten van Margriet haar rol in het team. Daarna was het de beurt aan de collega's van Lubbert-Jan. Aangezien de bruidegom qua uiterlijk nogal wat visuele overeenkomsten heeft met Nielson, brachten zij een soort hilarische ode aan Lubbert-Jan op het nummer van "Sexy als ik dans". Toen kon eindelijk de lang verwachte openingsdans op Ed Sheeran met "Thinking out loud" gaan plaatsvinden. Het bruidspaar had in hun spaarzame vrije tijd behoorlijk geoefend en dit was te zien. Op verbluffende en indrukwekkende wijze hielden zij de dans tot aan het einde van de ingekorte versie probleemloos vol, dit onder luid applaus van alle aanwezigen. Daarna barstte het feest los, er werd lekker gedanst op nummers uit de top40, R&B, Summermusic, 90's, en happy hardcore. Het dak ging er helemaal af toen dj Fokko Guus Meeuwis met "het dondert en het bliksemt" instartte, de gehele zaal werd gebruikt als polonaise ruimte. De stijgende lijn qua feestvreugde bereikte een absoluut hoogtepunt op muziek van AC/DC en Kensington. Het was dan ook wel weer even opkijken toen de laatste plaat van Carlo en Irene met 3 minuten werd aangekondigd tot ieders (on)tevredenheid. Al met een heerlijk zomerfeestje met een lekker Rocktoetje. We wensen Margriet en Lubbert-Jan heel veel geluk en liefde toe! Klik hier voor de videoclip van dit feest!

 

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid