Bruiloft Patrick en Fransiska Old Dutch

Van een bruiloft komt eigenlijk altijd weer een andere bruiloft.
4 jaar geleden mocht het team van Superbruiloft.nl de bruiloft verzorgen van Chris en Sijta - Veenstra Bijaard (9 september 2013). Daar troffen we toen dit sportieve stel ook aan. Sommige Ja-woordjes hebben nog wel even wat tijd nodig om te ontwikkelen maar na 4 jaar was het voor Patrick en Fransiska duidelijk genoeg. Het mocht nu voor het "eggie". 16 juni 2017 werd als datum geprikt en het feest kon georganiseerd worden.

Als locatie werd Restaurant & Partycentrum Old Dutch in de Westereen gekozen en de verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. Voor deze gelegenheid waren de dj van 2013 DJ Fokko en Fotofamke Jessica opgetrommeld. Goed voorbereid begon Fokko de avond met rustige achtergrond muziek. Het zoontje van Chris en Sijta(1,2jaar) was het hier niet mee eens en had geen geduld om te wachten. Hij opende om half negen in bescheiden vorm de dansvloer, dit tot groot vermaak van alle aanwezigen. Ondertussen stroomden de gasten al binnen, zij werden verwelkomd door een hapje en drankje van de Old-Dutch.

Om kwart voor tien was de tijd rijp om de dansvloer echt te gaan openen. Net zoals 4 jaar geleden zou dit niet bepaald met een lief schuifel plaatje worden ;). Nee dit Patrick en Fransiska hadden voor de Hardstyle versie van John Legend en All of me gekozen. Gelukkig begon deze wel heel romantisch maar na een minuut was de kogel door de kerk. Het feest was meteen los! De muziek die na de hardstyle kwam varieerde van Louis Defonsi tot 90's. Er waren ook nog enkele stukjes die de revue passeerden. De familie had een soort jongens tegen de meisjes quiz bedacht die uiteindelijk door Patrick ternauwernood gewonnen werd.

Daarna mocht het bruidspaar tegen elkaar strijden in een Apres ski achtige challenge baan. Deze battle werd overduidelijk door Fransiska gewonnen. Na deze vorm van entertainment kon DJ Fokko echt alle registers gaan opentrekken om Patrick happy te maken met zijn grote liefde voor Hardstyle muziek. Een goed half uur konden alle aanwezigen genieten op de uptempo beats van diverse remixes. Aangezien het bruidspaar ook van Apres-Ski hield werd daarna overgeschakeld op Duitse en Nederlandstalige muziek, dit tot nog groter vermaak van de gasten. Alferdo Fernando met de Man in het Bos was hier wel het absolute hoogtepunt van. Daarna kwamen we weer met beide voeten op de grond in de summer r&b en werd er tot het einde van de avond nog lekker gefeest.

De laatste platen(ja echt, het waren er twee) waren in handen van Coldplay en Jason Marz met I won't give up. Hierna bedankte Patrick alle aanwezigen voor de super gezellige avond. Maar het feest was nog niet helemaal klaar. Iedereen mocht nog snel naar buiten om te genieten van een lekkere portie vuurwerk. Al met al een heerlijk feest met heel veel 90's, Hardstyle, summer en Apres-Ski muziek. We willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en wensen Patrick en Fransiska heel veel geluk toe. Check hier de videoclip van dit superfeest!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid