Bruiloft Hein en Errin Koperen Tuin

Het is alweer 27 juli 2017, vandaag vertrekken we richting het groene hart van Leeuwarden. In stadspark de Prinsen Tuin zijn we te gast in De Koperen Tuin voor de Superbruiloft van Hein en Errin. Samen met zo’n 100 familieleden en vrienden viert het bruidspaar op deze prachtige plek het feest ter afsluiting van deze bijzondere en zonnige dag. Eerder die dag gaven Hein en Errin elkaar namelijk het Ja-woord in de Muziekkoepel in de Prinsen Tuin. Na de felicitaties in ontvangst te hebben genomen openen Hein en Errin met een traditionele openingsdans op nummer van Robbie Williams-She’s the one, de dansvloer. Daarna kunnen ook de gasten hun stijldans kunsten vertonen onder begeleiding van dansleraar Omar Smids. Als snel gaat de muziek richting de jaren 90 welke erg goed aanslaat. En rondom de dansvloer zorgt foto/videograaf Marc samen met onze partybox en weer voor veel gezellige foto's. Rond half 1 neemt het bruidspaar afscheid van alle gasten en komt er een eind aan deze bijzondere dag. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Hein en Errin heel veel geluk toe. De videoclip van deze superbruiloft is hier te zien.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid