Bruiloft Johan en Lianne Brasserie Kolkzicht

Op deze heerlijke zomerdag zijn we neergestreken in Surhuisterveen, waar midden in het centrum, aan De Kolk, Brasserie Kolkzicht te vinden is. Hier vieren Johan en Lianne vanavond hun bruiloft en met zo'n 150 gasten belooft het een groot feest te worden. Als alle gasten gearriveerd zijn, de felicitaties zijn overgebracht en de eerste drankjes genuttigd zijn wordt het bruidspaar verrast met een gastoptreden van het fanfare orkest waar Johan onderdeel van is. Direct na dit live optreden gaan we verder met een leuke diapresentatie waarin we een kijkje krijgen in het leven van het Johan en Lianne. Maar hierna is het toch echt tijd een feestje te gaan bouwen. Als de dansvloer officieel geopend is na de openingsdans weten veel gasten deze al snel te vinden. Met een gezellige mix van top 40 dansmuziek, en de nodige foute hits weet dj Hendrik veel voetjes van de vloer te krijgen en houden. En in de zaal zorgt partyfotograaf Lucy samen met onze fotolijst en partyprops weer voor veel leuke foto's. Na het danwoordje van het bruidspaar wordt de avond knallend afgesloten op de dansvloer en kijken we terug op een echte superbruiloft! We wensen Johan en Lianne heel veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid