Bruiloft Johannes en Baukje Old Dutch

Dat de 14e juli een speciale dag moest gaan worden was voor het superbruiloft team een duidelijke zaak. Menig stel had deze bijzondere datum als trouwdag uitgekozen. Blij waren we dan ook dat wij speciaal de bruiloft mochten verzorgen van Baukje en Johannes Verbeek – De Vries. Dit jonge en levenslustige bruidspaar en woonachtig in omgeving Dokkum had als trouwlocatie de Old Dutch in de Westereen uitgekozen. Zeer zeker een aanrader want Melle Prins en zijn team weten van aanpakken en staan bekend om hun professionaliteit. Toen dan ook ’s avonds de huwelijksplechtigheid in de kerk was afgerond werd het echt tijd om een feestje te gaan bouwen. Iets na negen stroomden de gasten binnen in de Stations zaal en een gezellig sfeertje was geboren. Na feliciteren en het in ontvangst nemen van cadeautjes ontsprongen ook Baukje en Johannes ontsprongen de dans niet wat betreft stukjes. Er waren maar liefst 4. Echter werd dit in een strakke tijdsplanning door CM Fedde Pieter georganiseerd en doorgevoerd. Toneelvereniging Pro Rege en diverse families brachten tot groot vermaak van de aanwezigen leuke stukjes in de vorm van zang, filmpjes en toneel. Toen was het dan eindelijk het moment aangebroken om de boel op de kop te zetten. DJ Fokko begon met Jason Marz met “I wo’t give up”. Een romantische kring ging om het bruidspaar staan, vervolgens werd dit intieme moment overgenomen door het slavenkoor van Assekruus, het was meteen partytime. Gelukkig stond dj Fokko er niet alleen voor. Fotofamke Jessica was ingevlogen om mooie pic’s te maken. Met de aanwezige attributen werkte dit de stemming alleen maar ten goede. Als klap op de vuurpijl was dj Jurian(7 jaar) er ook nog om Fokko te assisteren. Door luidkeels Polonaise te roepen op Guus Meeuwis en het voortouw te nemen in de rij, ontstond spontaan in de hele zaal een grote polonaise! Daarna was het dak er af, de muziek varieerde van lekkere 80’s, 90’s (zelfs happy hardcore) tot feestmuziek en Top40. Op der Alte Dessaur werd goed op gesprongen en Liquido zorgt voor een nog hoger springgehalte. Tsunami was de absolute topper aangaande gezamenlijk springen. We hopen dat Melle Prins z’n zaal nog in orde is voor het volgende feestje ;). Iedereen bedankt voor de gezelligheid, we wensen Baukje en Johannes heel veel geluk en liefde toe! Tot het volgende feestje! Check hier de videoclip die we hebben gemaakt van dit mooie feest!

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid