Bruiloft Marcel en Hanneke Ie sicht

Vanavond zijn we met ons team te vinden op de bruiloft van chauffeur Marcel en zijn Hanneke. Zij vieren hun feest in Hotel Restaurant Ie-Sicht, grenzend aan prachtige natuurgebieden en met een schitterend uitzicht over de Wijde. Als de ruim 140 gasten gearriveerd zijn beginnen we de avond met een hilarische quiz waarin getest wordt hoe goed het bruidspaar elkaar eigenlijk kent. Hierna wordt de dansvloer met een romantische openingsdans officeel geopend en kan het feest beginnen. Met een zeer veelzijdige mix van dj Hendrik is er vanavond voor ieder wat wils te horen, van jaren 90 rock tot recente feest muziek. In de zaal zoekt fotograag Koos met de fotolijst ook de gezelligheid op en wordt dat kleine beetje extra hebben we natuurlijk weer onze partyprops meegenomen. Nadat de avond door proostend wordt afgesloten verlaat het bruidspaar door een erehaag van gasten de zaal. En als de wensbalonnen zijn opgelaten en per boot vertrokken zijn kan iedereen terugkijken op een prachtige dag en geweldige avond. Namens het hele Superbruiloft-team wensen we Marcel en Hanneke heel veel geluk samen.

Trouwplannen? Onze wedding dj's zorgen voor een échte superbruiloft!   Check beschikbaarheid